Mastodon

Nem gondoltam volna, hogy 2022 rögtön az elmúlt évek egyik legerősebb nyilatkozatával kezdődik

– Harmadszor lettünk bajnokok és harmadszor kerültünk csoportkörbe zsinórban, élen állunk a bajnokságban úgy, hogy nem mi vagyunk a legnagyobb költségvetésű NB I-es klub. Talán a másodikok, de lehet, hogy a harmadikok vagyunk a költségvetések terén. Pont a múltkor Csányi Sándor elnök úrral volt egy beszélgetésem, ahol ez kiderül és nagyon rácsodálkozott, hogy van néhány olyan klub, amelyeknek nagyobb a költségvetése, mégis megelőzzük őket. (…) Mindig meg kell szenvedni, minden bajnoki címért, minden kupába való bejutásért. (…) Akkor is ez a célunk, ha néha túlfizetett kollégák vannak az NB I-ben, akik azt gondolják, hogy a klub felett állnak, akkor is, amikor járvány van és akkor is, ha átalakul a piac. (…) Mi vagyunk Európában szinte a legkisebb költségvetésű csapat, de úgy állunk most itt, hogy jövőre Európa Liga nélkül csalódás lenne az évünk.

mondta saját szájával Kubatov Gábor a hagyományos évértékelőjében.

Vagyis

  • lehetne még hova fejlődni, hiszen a Fradi szinte szegény, és ez
  • a Fradi messze túlteljesít az elvárásokon, hiszen ha a költségvetésen múlna, annak is örülhetne, hogy odafér egyáltalán arra a dobogóra, ahol olyan nagy klubok állnak jelenleg, mint a Felcsút és Kisvárda.
  • Csányi és Kubatov úgy beszélget az NB I-es klubok költségvetéseiről, hogy azok nem nyilvános adatok, tehát ha sorrendet állítanak fel, akkor valamelyikük olyan adatot osztott meg a másikkal, amiről vagy nem kéne tudnia, vagy nem adhatná tovább.

A Valóság valami egészen elképesztő torzításával sikerült zárni 2021-et és indítani 2022-t.

Csak be kéne rendelnem az idén tavaly megjelent, az elnökségét feldolgozó Az első tíz év c. könyvet, hátha abban is ilyen erős gondolatok vannak. Szeretem az abszurdba hajló humort, most is épp a Galaxis útikalauz trilógiát olvasom. Újra.


Kubatov évértékelője egyébként végigsöpört a magyar médián, és külön érdemes megnézni, hogy hol, milyen címet adtak neki:

  • Kubatov Gábor: 2022-ben nemcsak Magyarország, hanem a Ferencváros jövőjéről is döntünk – mandiner.hu
  • FTC: Stöger az én hibám. A keretünk az ilyesfajta úriembereket nem respektálja – Kubatov – NSO
  • Kubatov Gábor nem engedett Rebrov zsarolásának – origo
  • „Ők zöld majmoknak neveznek minket mi meg lila majmoknak őket, ez tök rendben van” – rangado
  • Kubatov: a választásokon múlik, hogy lesz-e Fradiváros – Pesti Srácok
  • Kubatov: “Stöger az én hibám” – a Fradi-elnök szerint úgy vezetik az NB I-et, hogy a költségvetésük csak a 3. legnagyobb – csakfoci
  • Kubatov Gábor: ha a baloldal megnyeri a választást, Fradi-város nem lesz – Bors, Ripost, miazmás
  • Kubatov: Ströger az én hibám, szerettem volna Nyugat-Európához tartozni – 444

Egyébként szerintetek

Hány nagyobb költségvetésű klub van az NB I-ben a Fradinál?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Gondolom, mi tuti nagyobb költségvetésből gazdálkodunk, hiszen mi magunk tartjuk fenn a stadionunkat, a Fradi nem; mi magunk tartunk fenn egy akadémiát, a Fradinál a választásoktól függ, hogy lesz-e egyáltalán mit fenntartani; mi szerb gólkirályt és magyar válogatottakat igazolunk, a Fradi meg nem. Lassan tényleg sajnálni kezdem őket, hiszen, ugye, erős és jó Fradi nélkül nincs magyar futball.

Erősen indul a 2022-es futballév.


? a hozzászólás // előmoderált
? az offtopicot // az offtopicba.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||