Mastodon

Napikispest, napiEb 2024/06/26

Medgyes Zoltán, edzőmeccsek, továbbjutómatek, csirkefarhát

_Kispest

Medgyes Zoltán aláírt (via honvedfc.hu) // a Gyirmótról érkező jobbszélső neve még április közepén került elő, vagyis nem sokkal a tulajdonosváltás bejelentése után, de még bőven az idény zárása előtt. Mint név nem hangzott rosszul, hiszen egy NB II-ben tapasztalt játékos érkezne az amúgy, jó nevekből álló, mégis vérszegény támadósorunkba, és pont a neve miatt, április közepén még azt is elhihettük volna, hogy a nyári igazolások tervezettek lesznek. Aztán látjuk mi történt azóta.

  • 28 éves, jobbszélső.
  • az igazolásaink jelentős részével ellentétben folyamatosan játékban volt az elmúlt években.
  • az elmúlt két idényben 9-9 gólt lőtt, valamint 8 és 9 gólpasszt adott, a rekordja pedig 2020/21-ből 16 gól a Haladással. Természetesen mind NB II.
  • Csertőivel jól ismerhetik egymást Gyirmótról.
  • Ahogy Pauljevicsnél, úgy Medgyesnél se közölték, hogy mennyi időre írt alá.
  • adatai // MLSZ adatbankHLSZ adatbanktransfermark

Medgyes Zoltán

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

olyan halvány találgatás/pletyka volt // Herjeczki Krisu visszaigazolásának lehetősége Kispestre, hogy talán ki se látszott a szőnyeg alól. Viszont cserébe nem lesz belőle semmi, mert a Nyíregyháza elcserélte őt a Kazincbarcikával Pinte Patrikért cserébe. (via hlsz.hu)


kijött a felkészülési meccsek programja (via honvedfc.hu) // öt meccset játszunk, ebből – egészen szokatlan módon – mindössze egyet otthon, és lesz még egy Budapesten. A többi vidék.

  • 06.29., szombat, 13:00 // ZTE – Honvéd
  • 07.03., szerda, 10:30 // Honvéd – Vasas
  • 07.06., szombat // ETO – Honvéd
  • 07.13., szombat, 18:00 // MTK – Honvéd @ Sándor Károly Akadémia
  • 07.20., szombat // Mezőkövesd – Honvéd

természetesen // arról semmit sem tudunk, hogy melyik meccs zártkapus, melyiket közvetítik streamen, és egyáltalán láthatjuk bármilyen formában a csapatot a bajnokság előtt játszani? Mondjuk az is vicces, hogy lesz/lehet jópár távozónk, igazoltunk kettőt, és mégis a felkészülés elején, üres kerettel játsszuk sűrűbben a meccseket.


_válogatott

Annyit szeretnék mondani, hogy:

Az angolok (angol hülyék, hülye angolok) tényleg képesek 2-1-es gólkülönbséggel, egy győzelemmel és két döntetlennel továbbmenni csoportelsőként, és nem ég le a bőr a képükről? Másfél milliárd euróra taksált kerettel. Ennyi kemény valuta közel hatszázmilliárd forint, vagy a jobban érthető csirkefarhátban: másfél millió tonna. Egy nyerges szerelvény (kamion) nagyjából 24-25 tonnát tud elvinni, vagyis ekkora mennyiségű csirkefarhát mozgatásához legalább 60 923 kamionra lenne szükségünk. Egy kamion hossza vontatóval együtt legyen 16 méter. A közel 61 ezer kamion összes hossza, ha nem vesszük figyelembe a követési távolságot, és mindegyik összeér az előtt és mögötte lévővel, akkor 974,8 kilométer. 390 forintos csirkefarháttal számoltunk, de ha tudsz valahol akciósat, akkor London is simán meglehet a sorba rakott kamionokkal:

975 kilométeres kör a budapesti 0 kilométerkőhöz képest

Ennyiért még Mészáros Lőrinc is lehajolna.

Nehéz eldönteni ki a legnagyobb csalódás eddig az Eb-n, de az tuti, hogy az angolok focija nálam benne van az első kettőben.

Mindegy, ez van. Nincs még veszve semmi, azonban innentől az esti F csoportot kell számolnunk:

_ a csoportharmadikak jelenleg

gydvrg-kggkpt
1🇳🇱 Hollandia1114-404
2🇸🇮 Szlovénia0302-203
3🇸🇰 Szlovákia1012-203
4🇭🇺 Magyarország1022-5-33
5🇭🇷 Horvátország0213-6-32
6🇨🇿 Csehország0112-3-11
kiemelve azok a válogatottak, melyek már befejezték a csoportmeccseket; mindenképp kiesett

A lényeg, hogy már csak három eset maradt, és a valószínűségek élén még mindig ott vagyunk:


🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||