Mastodon

Újabb távozók

bojtorMúlt héten tovább folytatódott a keret-átalakítás, igaz némileg egyoldalú szakasznak vagyunk jelenleg tanúi. Pillanatnyilag továbbra is a “távozók” dosszié kerül feltöltésre újabb elfektetendő aktákkal. Gary Tavarsért nem hullajtunk majd krokodilkönnyeket, az a pár MK meccs, ahol játszott a gall fenomén, nem vésett kitörölhetetlen rúnákat lelkünkbe.

Cséke György is 1-1 bajnokin jutott csak szóhoz, meglehetősen szórványos idő-mintázatban másfél év alatt, ha Debrecenit, Botist vagy Cuerdát (Oh, my God…) kellett helyettesíteni az említett delikvensek valamilyen okú hiánya miatt. Bojtor Laci is megkapta az elbocsátó szép üzenetet. Én a részemről őt a keretnél tartottam volna lelkesedése miatt, de hát Supkának már anno se kellett, így nem nagy a meglepi.

A távozó Bojtor még egy gyors évértékelést tolt nekünk a Kecsó elleni Ligakupa-meccs után. Mint látjuk, azóta a sors máshogy intézte a dolgokat, így az értékelő beszélgetés búcsúinterjúvá avanzsált.

Nyilván e mostani változások sem rengetik meg a keretet, de lassan jó lenne látni az érkezők legalább halovány körét. A tulaj és a vezetőedző középhátvédként is használható balhátvédről, kreatív középpályásról és csatárról beszélnek. Én védőt kevésbé vennék [lehet hogy a háttérben már közeleg valamelyik balhátvédünk /Hajdú, Sadjo/ klubváltása? Remélem nem.], két irányítószerű játékos és egy tényleg JÓ csatár viszont valóban kell.

Na elmélkedés befejezve, januárban majd úgyis kiderül minden.

Fotóforrás: nso.hu.