Mastodon

Lássuk, miből élünk

Statisztikákat böngészni szerető szurkolótársainknak fogunk most a kedvére tenni, mert nem mondunk semmit, csak idevágunk egy 53 sorból és 24 oszlopból álló táblázatot (1272 cella), amiben a következőt láthatják majd: azt a teljes keretet, amiből az első és a második csapat jelenleg gazdálkodik, vagyis azokat a játékosokat, akikre idén vagy Rossi Mister, vagy Pári Sándor számított a felnőttek között, Európa-liga nélkül.

Kiderül majd, hogy Debi a legtöbbet foglalkoztatott spílerünk 10 bajnokival és 3 Ligakupa-meccsel. A 10 mérkőzést elért 15 játékos összetétele is érdekes, hiszen harmaduk (vagyis öten) az MFA-ról érkezett, négy játékos magyar igazolás, négy légiós, és két további saját nevelésű. Vagyis ha utánaszámolunk, egyáltalán nem a légiósokról szól a csapat klub szereplése, miközben mégis nem kevesen vannak a keretben.

Minden továbbit olvassatok ki magatoknak a hajtás után.

Sajnos a teljes táblázat nem fért ki az oldalra, így vagy a képre, vagy ide klikkelve megnyitható egy új ablakban.

Az oszlopokat a következőképp kell értelmezni: id: csak egy sorszám; névstátusz: saját nevelés (még az MFA előtti időkből), MFA nevelés, légiós, illetve jelöletlenül a magyar játékosok; nb1, nb2, ligak(upa), szum: ahol v a végigjátszott meccsek száma, l a lecseréléseké, b a becseréléseké, p pedig a padon töltötteké; a szum mezőben a három sorozat adatainak összegét láthatjuk, egy újabb szum oszloppal kiegészítve, amely itt egyenértékű az összes meccsekre nevezések számával (végig + le + be + padon); a játszott oszlopok az összes pályáralépéseket mutatják, és a táblázatunk is eszerint van rendezve, vagyis az EL óta lejátszott meccsek száma szerint, csökkenően. (Az adatok a 2012.10.17-es állapotot mutatják.)

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||