Mastodon

Ráncfelvarrás @ 2012/13

Eredetileg a bajnoki rajtra terveztük, de megcsúsztunk vele, hogy majd a válogatott miatti szünetben meglegyen, végül mégis egy hónapra rá, a szülinapra készült el. Hiába volt meg minden hozzá már hónapokkal ezelőtt, a tartalom fontosabb, mint a külcsín, így ha időnk engedte, akkor inkább írtunk, mintsem a kinézettel játszottunk. Csak most, szépen csendben váltottunk, ami nem is igazán váltás, nevezzük inkább ráncfelvarrásnak, frissítésnek. Sőt, akik követték a kapcsolt videóoldalunkat, azok számára a képi elemek még különösebb újdonságot se nagyon hoznak.

A fejléc eddig bevált alapgondolata megmaradt, legendák, címerek, mez, de fontos, hogy az új kevésbé élénk, jobban belesimul a képernyőnkbe. A szövegek betűtípusa viszont nagyot változott, a jobb olvashatóság kedvéért áttértünk a Google-féle Open Sans készletre. Az 1909foto.hu-nak köszönhetően eddig is remek meccsképekkel operálhattunk a posztokban, ezért érdemesnek tűnt megnövelni a szélességüket, hogy a képeket még jobb minőségben, még nagyobb méretben tudjuk betoldani. A 490 pixelről 580-ra váltás százalékban is jelentős előrelépés. Minden más csak kicsit lett más, de nem állunk meg, a többi újdonság bevezetése az elkövetkező hetekben érkezget majd szakaszosan és folyamatosan.

Fejléc @ 2010/11

Fejléc @ 2011/12

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||