Mastodon

Ha gólt akarsz látni, Kispestre kell jönnöd

3,14, vagyis nagyjából pi – ennyi gól van a meccseinken átlagosan, és ezzel minket érdemes egyedül nézni itthon, ha valakit a játék lényege érdekel, ráadásul úgy gondolja, az éppen a gól. Érdekesség, hogy a vonatkozó listán második ETO-val 0-0-t játszottunk, a tizenegyedik Kaposvárral 5-3-at, és még a csontutolsó Diósgyőrrel is 2-1-et, szinte megduplázva a gólszámukat.

Kilenc meccsünk (a tizennégyből) volt legalább háromgólos, amit rajtunk kívül csak az MTK mondhat el magáról, viszont szégyenszemre becsúszott egy gólnélküli, ami viszont a Kecsónak még mindig nem, de szerintem nekik a történetük során talán sosem.

Jó tudni, hogy olasz edzőnk van, és jó tudni, hogy az olaszfocis sztereotípiák csak Olaszországban működnek, mert itthon mi lőttük a második legtöbb gólt eddig ebben a bajnokságban, de azt sem szabad feledni, a kiesésgyanús Eger és Siófok után, a szintén halovány, de azért mindket valahogy elpicsázó Pápával holtversenyben mi is kaptuk a legtöbbet. (A góljainkat amúgy megnézhetitek saját csatornánkon.)

(forrás: soccerway)

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||