Mastodon

Egy kép: Európa

Talán kicsit túlzó a cím, lehet, a következő kis apróság még Európában is túl európai lenne, de azt biztos, hogy egy hazai szurkernak minimum megdöbbentő.

Történt pedig, hogy a Siófok elleni meccs első félidejében a korzó egyik székén kedélyesen forraltborozgató úr mögött nemes egyszerűséggel elpattant a támla. Hatalmas csattanás, a nyomokat láthatjuk a sorok között. Közepesen nagy ijedtség az aktortól, a forralt bor borult, a kabát mehet a tisztítóba.

Ellenben a szék sem maradhat úgy (hátha a félidőben kijönnek még nyolc, nyolc és félezren, nem lenne hova leülniük), így az eset után pár perccel megjelent egy alkalmazott, kezében a pótszékkel és az alkalmas szerszámokkal, majd míg ment a meccs (a képen is láthatjuk, a taccsbíró aktívan figyeli a lest) – kicserélte.

Mit lehet ehhez hozzátenni? A szinte már fel sem tűnő apró dolgok (szemetes, tiszta mosdó) mellé megérkezett egy újabb, ami nem szól másról, mint a szurkolói kényelemről, a kiszolgálásról. Ha közepes képességű sportújságíró lennék és ez egy vezércikk, akkor most azzal zárnám, hogy reméljük egyszer a pályán is hasonló minőségű szolgáltatást láthatunk.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||