Mastodon

Ennyire eltaktikázta magát Rossi, vagy ennyire elfogytunk év végére? Valószínűleg az utóbbi.

pecs_honved_mk
Tökéletes futballidő (fotó: pmfc.hu)

Pécsett a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján ez a csapat játszott, és kapott, valamint összesítésben esett ki: Kemenes – King, Lovric, Ignjatovic, Baráth – Diarra, Lőrinczy, Mancini (Kozma 77′) – Holender, Job, Vernes (Prosszer 43′)

Elfogytunk volna?

A védelem rendben, bajnokin is rendszeresen játszunk így. Talán még a támadósor is, ahová visszatért Vernes, Job alap és Holender is inkább. Nyilván a mostanság gyengébb formát futó Daud hiányzott, ahogy Perea is.

Ellenben ez a középpálya micsoda? A szakaszosan játszatott Diarra, a korábban néhány perceket kapó Lőrinczy és Mancini??? Hidi a múlt héten beszedett egy pirosat, így eleve nincs, Nagy Geri sérült, de vajon mi lehet Vécseivel és Godoy-jal? Ha ketten-hárman kiesnek, akkor ennyi marad.

Elfogytunk volna?

Rossi nyilatkozata mindenesetre összecseng a kérdéssel:

Marco Rossi: – Csak látni kellett a mérkőzést ahhoz, hogy kiderüljön ki is volt az esélyesebb. Annak ellenére, hogy az akadémistáinkkal álltunk ki, sokkal több lehetőségünk volt, mint a Pécsnek. A játékvezetőnek megint sikerült belenyúlni a találkozóba. Egy ellenünk elkövetett szabálytalanságot nem fújt be, abból a kontratámadásból szerezték a hazaiak a gólt. Figyelembe kell venni az első párharcot, ahol ugyancsak a játékvezető ajándékozta a vendégek találatát. Ebből a játékoskeretből többet én nem tudok kihozni. Ilyen minőségű kerettel nem lehet három fronton állva maradni. Minden sorozat fontos a klub számára, de ehhez több játékosra van szükségem. Nagy mennyiségű, minőségi játékosok nélkül kizárt dolog megnyerni bármit is. Az akadémistáktól pedig nem lehet elvárni, hogy azonnal megváltsák a világot.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||