Mastodon

Vajon a jó Aníbállal most mi van?

A kép két hete, december másodikán készült, és jól láthatóan nem a a Balcsiban lubickol Godoy, nyakában a gyerkőccel.

godoy_insta

Harmadikán kikaptunk Pécsett és kiestünk a kupából, hetedikén pedig jött a pápai gyufa, és a kilencedik helyre zuhanás. Nagy Geri sérült, Hidi a kupában eltiltott volt, Vécsei sérült volt (bár a szombatot követő hétfőn ismerkedni ment törökbe, ráadásul amikor már szakadt a minden kötél, Pápán is beszállt), Mancininek kellett kezdenie azon a poszton, ahol Godoy nagyjából az egész liga legjobbja.

Jogosan merül tehát fel a kérdés, hogy a szeptember elsejei kaposvári bemutatkozása után, valamint a válogatott kötelezettségei mellett miért nem játszik a Kispestben? Sérült? Itt van még egyáltalán?

Fontos dolog T.Z. remektollú szerzőnek válaszolgatni*, van akkora komolysága a dolognak, mint kihívni az U7-es csapatot téli felkészülésire, de azért néha olyan dologról is illenék tájékoztatni, ami a tulajdonos egóján túl, a szurkolókat is érinti.

Mindig van egy seggel lejjebb címmel terveztünk mi is beleszólni az FFT-Hemibá cicaharcba, de aztán végül hagytuk. Alapvetően méltatlan lenne hozzánk, de aztán persze lehet, elpattan az agyunk és nesze.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||