Mastodon

Kedvenc nyári témánk: menjen vagy maradjon?

Job > Testardi, de vajon ennyi elég-e ahhoz, hogy maradjon?

pulp_fiction
Jó, de ki menjen, és ki maradjon?

Tényleg mindenki zsigerből rávágja, hogy Job, miközben a kisöreg olyan mint a buta Pistike matekórán, és nem oszt nem szoroz? Ellenben egy stabilt mindig hoz, több poszton is bevethető. Vagy Zsiványka? Ő is volt minden, szerethető is, csak éppen nem egy nagy eresztés. Persze még így sem Testardi.

Ellenben Daud? Mostanság kikerült a keretből, vele a fene se tudja mi van, pedig a szerződése még egy ideig hozzánk köti. Máncsót most hagyjuk. Viszont itt az égető probléma, a kapuskérdés: Szabika, mi legyen veled? Nyilván tett már annyit a Kispestért, hogy kapjon még egy esélyt, de ez az idei nagyon, de nagyon kevés. (Talán Tóth Iván nem megoldás kapusedzőnek? Viszont költséghatékony.)

Lovric? Megy, de vajon sajnáljuk? Ignaj? Ő, ha igen, akkor mindenképp.

Szóval nektek kiért fájna a szívetek, és kiért nem? Mehet a népítélet!

(Tudom, még van egy meccs a bajnokságból, nem illik ilyennel előjönni, de nem fog égni miatta a pofám, az idényt már régen lezártuk hivatalosan is, vagyis pont leszarom.) (Ráadásul mostanság amúgy sincs témánk, ez viszont mindenkit megmozgat.)

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||