Mastodon

Vb-klub az Europarkban

Kispest-drukkerek visznek sörözős vb-klubot az Europarkban. Meccsek, játékok, finom és zsírgőzös ételek. Programajánló.

Jó, tudjuk, hogy végre elkezdtük a felkészülési meccseket, tehát beköszöntött végre a Nagybetűs Futball időszaka, de azért még megy valami világbajnokság-féle a távol Brazíliában, ami lehet, hogy többeket érdekel.

Aztán az is van, hogy ott is játszanak meccseket, amit szintén lehet nézni, ráadásul már igencsak a végefelé járnak, tehát könnyen lehet, hogy még mindenféle izgalmakat is tartogatnak számunkra.

Így aztán adja magát, és ha nincs jobb dolgod, akkor el lehet menni közösségileg nézni, hozzá sört inni (ajánlott irodalom: Fenyő Miklós), akár Kispesten is, az Europark előtti térre. Fontos megjegyezni, hogy a hivatkozott helyszínt honvédosok üzemeltetik, tehát a tavalyi bérletet ne tessék otthon hagyni, mert kedvezményt ér.

Ja, és arra kértek a srácok, hogy szóljunk, ha nem csak meccs, hanem egyéb jellegű program van, amit mi, egyrészt közösségi, másrészt közszolgálati célzattal most meg is teszünk, hogy majd jól lefogyasszunk érte cserébe valamit. Tehát:

Hatodikán, vasárnap 18:00 Játék-vb
Három különböző játék során lehet újrajátszani a vb-t. Csocsóbajnokság 2 pályán, Subbuteo-(asztali foci)-bajnokság és Xbox-bajnokság a kivetítőn a vb csapataival. A nevezés ingyenes, és a helyszínen van rá mód. Minden győztes italkupont nyer!

Hetedikén, hétfőn 20:00-tól Foci Quiz [facebook]
Legfeljebb 5 fős csapatokba rendeződve focis tematikájú kvízben mérhetik össze erejüket a résztvevők. A nevezés itt is ingyenes, valamint lesz két korsó csapolt borsodi + ingyen popcorn akció. A győztesek italkupont nyernek, de már előre szóltak, hogy valóban nem könnyűek a kvízkérdések, szóval lehet a gatyát felkötni.

A vb-klub honlapja amúgy itt található, alább pedig néhány kép a helyszínről.

This slideshow requires JavaScript.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||