Mastodon

Én nem értem, ő mit keres itt már három éve, de örülök

A kép, amit bármikor szívesen nézünk: farag a szerb favágó, hullik a forgács! (via nb1.hu)
A kép, amit bármikor szívesen nézünk: farag a szerb favágó, hullik a forgács! (via nb1.hu)

A honlap örömmel értesít mindenkit, hogy Ignja papával hosszabbítottunk egy csöppnyi évet. Nem sok, de egy azonnal távozásnál mindenképpen több!

Igazából, ahogy a címben is írom, én ezt nem értem, hogy ő még hogyhogy itt, de ez a mostani szitu a kispesti 10-ből egy, azaz a 10 Honvéd-közeli eseményből az az átlagban egy darab, aminek örülni lehet.

(Amúgy én örülök Kambernak és Lovricsnak is, mindkettő remek kispadhosszabbító tag lenne egy szebb és jobb világban, csak hát ugye mostanság arról volt szó, és ezt amúgy látjuk is 2 éve, hogy ide egy klasszis csatár kéne, egy új Sasu-szerűség, meg egy szervező arc. Ja, meg belső védő, de ezt most egyelőre megoldottuk. Viszont az első két említett posztot nem).

Mindegy, lényeg a lényeg, Ignja még marad egy picit, és ez azért megnyugtató hír, a kopter cacaki hentes az idény 2/3-ában átlagban remekül teljesít, csípjük is az orcáját, és nem kell megint (egyelőre) fél-egy évig vadászni az új szmiljára (a kisbetű nemecseki büntetés) középütt.

Szóval remek hír, Ignja távozás egyelőre halasztva, csak tényleg azt nem értem: egy ilyen kaliberű középső védő mi a péket keres még nálunk, hogyhogy nem vitte még a Dió, a Fradi vagy a Vidi, esetleg a “nemannyiradrágadeazértitthonbefutottspíler” kategóriában szakos Loki.

Tényleg nem értem :)