Mastodon

Tettünk egy lépést egymás felé, és ez jó

1909fradiEgy közlemény jelent meg a klubhonlapon, majd néhány percre rá a Kispest-Honvéd Facebook-oldalon is. Mindkettőt változtatás nélkül beidézem, aztán mindenki összerakja magában azt, amit gondol. A lényeg, hogy itt a lehetőség egy új kezdetre, ami igazából a folytatódás.

Mindannyian szeretnénk, ha a Bozsik Stadion élénk, nagy életkedvvel teli szurkolói buzdítástól lenne hangos. Természetesen mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy szeretné-e látogatni a mérkőzéseket, de egy pár dolgot szeretnénk mindenki számára világossá tenni. Az elmúlt időkben több panasz érkezett hozzánk a biztonsági szolgálattal kapcsolatban. A panaszok általában arról szóltak, hogy a biztonsági szolgálat provokáció nélkül méltatlanul bánt egy-egy szurkolóval. Sajnos a panaszok nem egyenesen hozzánk érkeztek, és nem tudtunk személyesen beszélni a panaszossal. Fogalmunk sincs, hogy ezek a panaszok valós incidenseken, vagy mondva csinált eseteken alapulnak.  Ezért szeretnénk, hogy mindenki tudja: a Budapest Honvéd biztonsági szolgálatának udvariasnak, méltányosnak, becsületesnek, és törvénytisztelőnek kell lennie minden esetben.  Természetesen megfelelő erővel kell fellépni az ellen, aki tudatosan megszegi szabályainkat. Szeretnénk, ha a szurkolók tudnák a következőt.

1.) A Bozsik Stadionból jelenleg senki nincs kitiltva. Ha valaki megérdemli a kitiltást, azt kitiltjuk, és a kitiltás tényét honlapunkon közöljük.

2.) Ha akármilyen panasz van a biztonsági szolgálattal, vagy más alkalmazottunkkal, vagy szerződéses partnerünkkel szemben, azt kérem, a lehető leggyorsabban közöljék velünk. Garantáljuk a panasz teljes kivizsgálását, garantáljuk a bejelentő anonimitását, és azt, hogy a panaszról kivizsgálás után értesítjük a bejelentőt, és megtesszük a megfelelő lépéseket, ha ilyen lépések szükségesnek bizonyulnak.

Egy család vagyunk. Aki velünk tart, az megérdemli, hogy úgy is kezeljük, mint családunk részét. Hajrá Honvéd, csak a Kispest!

Budapest, 2015. július 14.

George F. Hemingway / Tulajdonos
Gács Pál / Ügyvezető igazgató

Ez volt a honvedfc.hu közleménye, és ez pedig a szurkolók egy csoportjáé:

Kispest szurkolók figyelem!

Szombaton a Videoton csapatát fogadjuk a Bozsik stadionban 20 óra 30 perctől. A mérkőzés előtt közös találkozóra várunk titeket 18 órától a Templom tér szökőkút felőli oldalán, ahonnan 19 órakor közösen indulunk a meccsre. Megkérünk minden szurkolót, hogy a hosszúra nyúlt „kényszerszünet” után válassza a közös vonulás lehetőségét és lehetőleg egyszerre érkezzünk meg a Bozsik stadion elé, a jegyvásárlási procedúra után együtt megyünk be a Kanyarba!

A jegyvásárláshoz szurkolói kártya nem szükséges!

update: aki megissza előlem az utolsó hűtött Kőbányait a Gurigában, arra nagyon, de nagyon dühös leszek!!!

update2: az esemény facebookos íventje.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||