Mastodon

Meccsarc: szezondíj is mehet…

Egyikük a háromból, idén, sokadjára. (1909foto.hu)
Egyikük a háromból, idén, sokadjára. (1909foto.hu)

Meccsarcnak tegnapról három olyan srácot választhatok, akik igazából szezondíjat is kaphatnának, lévén egész évben nagyobb hullámvölgyek nélkül hozták a megbízhatót, nem egy esetben pedig az extrát is.

Baráth Boti, Nagy Gergő, Bobál Dávid.

Van mire hátranéznie. (1909foto.hu)
Van mire hátranéznie. (1909foto.hu)

Boti idén az első évét ismételte meg, maga mögött hagyva az elmúlt szezonok egy-két bizonytalanabb meccsét, és ismét maradt ereje extrázásokra is, a Fratyi elleni dugójától például Dibusznak állítólag még mindig alkalmi rángógörcsei vannak, ha álmatlan éjszakáin izzadtan forgolódik a paplan alatt.

nagy.g1516Nagy Geri idén érett be véglegesen. Más csapatok drukkereinek nem tűnik fel szürke robotolása, régen a korzónak sem, most már szerencsére igen, sőt a “vájtszeműek” (sic!) azokat a finomságokat is meglátják, amikor néha meg mer indulni előre, s ekkor derül ki, hogy ebben az irányban még sokkal több lenne a XXI. századi Sikesdiben. Király szezon volt, Gergő!

Bobál Dávid erősen upgrade-elte magát a soproni kölcsönjáték alatt... (honvedfc.hu)

Bobál Dávid előtt pedig lengetek egy hatalmas kalapot (sic2). Amit az év elején általam még lassú arcnak gondolt srác művelt, hogy az Ignja-Lovrics(-Kamber) készletből egyértelműen ő lett az első számú középhátvédünk így április végére, az mindent elmond. Még ha a kövi szezonokban jön is a menetrend szerinti visszaesés, mint minden fiatal játékosnál (ha jön…?), akkor is csak annyit mondok: ez még Debrőénél is jobb debütidény volt, igen szép karriert jósolok a srácnak, (sajnos) bőven nem csak Honvéd-horizonton.

Szép volt, fiúk.


Osztályozókönyv vs. Békéscsaba.