Mastodon

Napikispest 2017.07.28.

Nem elfelejteni, hogy szombaton családi nap lesz a Futball Házban! Meg lehet nézni a bajnokcsapatnak szánt vitrint, lesz bográcsozás, sör, minden jóság, de leginkább társaság. Nyitás délben, bográcskaja négytől, vonulás a Balmaz elleni meccsre hét körül.

Az esemény meghívója és részletesebb leírása itt található.

  • klubkártya // akik az első körben csináltatták, azoknak egész biztos lejárt már a három éves szavatossága. Ha szoktál idegenbe járni, vagy online meccsjegyet venni, akkor itt tudsz előregisztrálni új kártyára, mondjuk átvétellel a Bozsikban, és így minden sokkal gyorsabb, ha már velünk kell éljen ez a baromság. (Az előregisztráció után, amikor elkészül a kártyád, csak pengetsz egy ezrest, adatot egyeztetsz, és csá. Mondjuk fura, hogy meg lehetett adni mailcímet, de eddig sem a sikeres regisztrációról, sem az elkészült kártyáról nem kaptam értesítést. Igaz, mit várok a BKK ennél nagyobb arcvesztése után?)
  • Hidi // Győrött edz, mert nálunk EvdM nem engedte. Fura, bár valahol érthető döntés egy olyan figurától, aki rögtön megcserélte a kispadokat, hogy ne zavarja a taccsbíró, ráadásul aki öltönyt és kiskosztümöt vár el a kollégáitól, a játékosoknak pedig a dresszkódon túl azt is megmondja, mikor és hol kávézhatnak.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||