Mastodon

A sorok közé rejtve ismerte el a Honvéd, hogy megint csúszik a stadion

HUMBUG!

A hétre ígért tájékoztatást Hemibá arról, hogy mit sikerült leegyeztetni az új stadion ügyében, mert ugye egyelőre se kormányhatározat a pénzről, se közbeszerzés, se semmi, miközben állítólag a Hungária körutat már hetekkel ezelőtt lemondtuk.

Nos, ez a tájékoztató eddig elmaradt, ellenben kikerült egy anyag a honlapra a következő címmel: Ajándékozz bérletet karácsonyra! Ha megkattintod, akkor a tavaszi bérletárakról és a pénztárak nyitvatartásáról olvashatsz benne – a bérletek pedig, tádádádádám: a Bozsikba szólnak. Vagyis tavasszal még biztos otthon játszunk.

update // 21:35-kor kikerült a hír a költözés elhalasztásáról is, idézem:

Az eredeti tervek szerint február 22-én készült volna el a kispesti utánpótlás centrum, de a létesítmény előreláthatólag április végén kerül átadásra. A Honvéd vezetése ezért úgy határozott, hogy a 2017/2018-as bajnokság végéig csapatunk továbbra is a Bozsik Stadionban játssza hazai mérkőzéseit. Remélhetőleg az új stadion építésének feltételei jövő nyárra biztosítva lesznek és az utánpótlás centrum birtokba vétele után megkezdődhet az új Bozsik Stadion bontása, majd építése. A 2018/2019-es bajnokságban csapatunk minden bizonnyal az Új Hidegkuti Stadionban játssza hazai meccseit.

Tehát az akadémia csúszik, addig nem költözünk (igaz, se pénz, se közbeszerzés nincs még rá, tehát nem is lenne értelme – vélhetően erre utal a homályos “építésének feltételei biztosítva lesznek” rész), majd csak jövő ősszel, amikor talán végre lebontják(!) az új Bozsik Stadiont.

Lassan elengedem, hogy én valaha összerántom egy posztba az eddigi dátumokat és ígéreteket, mert talán nincs olyan hónap, hogy ne hoznánk le valamit a témában. #hantaszomorú.jpg pedig próbálkoztam tisztességgel, ebben a posztban például a már fixre bejelentett 2018 elejének elmaradása van ledátumozva, de találtok benne egy linket, amiből kiderül, hogy hogyan lett az eredetileg tervezett 2015-ös(!!!) átadásból úgy néz ki 2020.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||