Mastodon

Kispesti Szurkolói Kérdőív // 2017

Köszönjük, hogy válaszaiddal segíted a munkánkat!

Lassan vége a bajnoki címet hozó 2017-es évnek, az évnek, amikor beleszagolhattunk kicsit a sikeresség levegőjébe, amikor újra győztesnek érezhettük magunkat. Sokan megfordultunk idén a Honvéd meccsein, sokan megvallották idén a kispestiségüket, így arra gondoltunk, jó lenne, ha kicsit megismernénk titeket.

Ebből lett egy kérdőív.

Összeraktunk egy kérdőívet, amit nagyjából 10-15 perc lenne kitölteni, és amelyben kifejezetten rád, rátok vagyunk kíváncsiak. Mennyire kötődtök a klubhoz, hogyan élitek meg a kispestiséget, milyen problémákkal szembesültök a honvédos mindennapokon.

Nem ígérjük, hogy az eredmények láttán azonnali változások lesznek, azonban azt ígérhetjük, hogy megpróbáljuk becsületesen feldolgozni a válaszokat, és csak remélni tudjuk, hogy az eredményeket az illetékesek figyelembe veszik. Legjobb tudomásunk szerint még nem volt ilyen jellegű kutatás a Honvéd környékén.

A kérdőívet sajnos csak interneten keresztül tudjuk terjeszteni, így nem juthatunk el mindenkihez, mégis reméljük, releváns végeredményt kapunk.

Fontos // hogy ha segítettetek nekünk a készítés során, és kitöltöttétek korábban a tesztelésre kitett kérdőívet, akkor most kérünk, töltsétek ki újra, mert nagyon sok minden változott, és a korábbi válaszaitokat – az ígéretünknek megfelelően – töröltük.

Az ívet kitölthetitek beágyazva itt az oldalon, vagy egy másik ablakban

ide kattintva,

esetleg megoszthatjátok ismerősökkel ezt a linket használva:

https://goo.gl/forms/696sMnRgDJXpJiHd2

Köszönjük, ha válaszoltok!

Biztonság // amennyiben nem bízol bennünk, valamint abban, hogy milyen adatokat hol és hogyan rögzít a Google kérdőíve, nyugodtan regisztrálj be egy random mailcímet, és írj róla a hanta@taccs.hu-ra, hogy teljes hozzáférést adhassunk a kérdőívhez és a hozzá kapcsolt adatbázishoz.

A kérdőív készítési folyamatáról itt olvashattok.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||