Mastodon

Mit is mondott pár hete az MLSZ a szurkolóbarát fix idősávokról?

Az OTP Bank Liga közvetítéseit igen magas nézettség jellemzi az M4 Sport-csatornán – a szurkolók kedvéért jönnek a fix idősávok: az OTP Bank Liga 20-25. fordulójának menetrendje. (…) a mérkőzések általános kezdési időpontja szombat 17 óra, illetve 19.30 óra lesz.

Pontosan ezt. Ma ugye munkanap van, a harmadik tavaszi forduló, és mit kell látnunk?

Igen, azt, hogy máris bukik az egész, hiszen a köztévének, kivéve, ha a Fradi vagy a Vidi játszik nemzetközi kupameccset, szóval egészen addig a köztévének csak egyetlen csatornája van, amit sportközvetítésre szán. És ezt annyira értsd komolyan, hogy inkább csak részleteiben adják a Honvéd Bajnokok Ligája-meccsét, mert annál nyilván van fontosabb program.

Persze mondhatjuk, hogy ez csak egy szabályt erősítő kivétel, de ugye akkor nem kéne szerdán négyre mennünk kupameccsre a Bozsikba, miközben kedden ötkor és hatkor játszanak, és szerdára is jut még egy ötös meccs. Arról nem is beszélve, hogy a nagyobb kiszámíthatóság és szurkolóbarátság nevében, a visszavágók még mindig április 4-re vannak kiírva, kezdési időpont nélkül.

Sajnos a mi kedves szövetségünk látványosan lefeküdt a köztévének, és a legszebb, egyáltalán nem akarják megérteni, hogy mi ebben a rossz.

nyitókép: m4sport.hu

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||