Mastodon

Szavazzatok évjátékosát!

Tegnap botlottam bele az f betűs közösségi oldalon a KLTE évek óta tartó remek kezdeményezésének idei kiadásába: lehet szavazni az év játékosára. Én imádok szavazgatni, megmondom őszintén.


Gyerekkorunkban, a wekerlei gombfocibajnokságok során nem is a konkrét meccseket, a pöckölt bombagólokat vagy a 7 db, egykor a főtéri Ápiszban vett, a gyártó által fradijátékosnak szánt zöld korong technocollal összeragasztott monstrumának (ami, bocs, aki Brockhauserként üzemelt nálam), nagy védéseit szerettem a legjobban, hanem a körítést, a kézzel írt újságunkat, a meccsek végi sajtótájékoztatóimat, és persze a SZAVAZÁSOKAT. Mert minden év végén volt aranylabda- és aranykesztyű szavazás, év felfedezettje, év bírója, év edzője (utóbbi kategória mondjuk igen szűk jelöltekből táplálkozott, lévén az egész ligát négyen alkottuk: Öcsém, Balázs barátunk, a Doki meg én).

Szóval szavazás. Tavaly is kaptam KLTE e-mailt, és bőszen szavaztam is, akkor még az egyik olasz légiósunkra, és a vicces az, hogy normál esetben idén is rá nyomtam volna a voksot, ha nem kéne levonnom tőle 10 büntetőpontot, morális züllésért, hehe. Így másra szavaztam, a tegnapi Hantaposzthoz fűzött kommentem nyomán nem is nehéz kitalálni, hogy kire.

Viszont szavazzatok ti is!

Íme a KLTE felhívása:

Ki volt 2018 legjobb kispesti játékosa?

Ahogy megszokhattátok, a KLTE minden év decemberében megkérdezi a szurkolókat, hogy kit láttatok a naptári év legjobb kispesti játékosának.
Gróf- Baráth, Bobál, Kamber, Kukoc – Vadócz, Gazdag, Nagy Geri- Eppel, Danilo, Holender?
Vagy valaki más?

Szavazni a szokott módon emailben lehet, csak a legjobbnak vélt játékos nevét írjátok a levélbe. 
Határidő december 13. (csütörtök) 19 óra 09 perc.
Cím: ontourkispest@gmail.com

És ne feledjétek, ugyanitt, a Házban még csütörtkön is vár tartós élelmiszereket (lisztet, cukrot, olajat, rizst, konzerveket, stb.), a KLTE & Kanyar, ezzel kívánva segíteni a rászoruló kispesti családokat. Előre is köszönik mindenki segítségét, mi meg nekik, hogy ilyen true arcok, bár a kispesti tábortól nem tudom mi mást vártunk.