Mastodon

Nyaralóskispest 2019.06.26.

megérkezett a csapat az ausztriai edzőtáborba // méghozzá ezzel a kerettel (félkövérrel a saját nevelésű játékosok):

  • kapusok // Berla, Horváth (egyelőre sérült), Lefkovits (új igazolás)
  • védők // Batik, Kamber, Kálnoki Kis, Lovric, Temesvári (még nincs NB I-es meccse)
  • középpályások // Banó-Szabó, Gazdag, Heffler, Hegedűs (Márk, dorogi kölcsönből vissza), Herjeczki (gyirmóti kölcsönből vissza), Kovács (Nikolasz, balmazi kölcsönből vissza), Kukoc, Mezghrani, Nagy Geri, Uzoma
  • csatárok // Cipf, Lukács (újpesti kölcsönből vissza), Májer, N’Gog

Vagyis.

Nincsen Ben-Hatira és Szendrei, akikről a klubhonlap azt írja, hogy egyelőre sérültek, és itthon végeznek más munkát. Egyelőre nincs N’Gog se, de ő majd érkezik, és ami a legmeglepőbb, hogy nincs Moutari, azonban a hiányzásának okait nem részletezik. (Egyes pletykák szerint a Kövesd nem engedi el, mielőtt lejárna a június 30-ig érvényes szerződése. Egyes pletykák szerint.)

Vagyis.

A mai meccsre (az eredmenyek.com szerint meccsekre!) konkrétan Luki lesz a korelnök a csatársorban a maga 23 évével. Kísértetiesen hasonló a helyzet, mint volt tavaly, a felkészülés során.

Mindeközben.

Valami zavar támadhatott az erőben, mert nem az előzetesen bemondott Wacker Innsburckkal játszunk zártkapus meccset, hanem a legutóbbi szezonban szintén osztrák kettes WSG Swarovski Tirollal – nézők előtt, délután ötkor az FC Volders pályáján. (Remélem lesz stream.)

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||