Mastodon

Csányi Sándor azt mondta, nyugodtan lehet szidni az MLSZ-t

Azt viszont nem mondta, hogy nem fognak büntetni érte.

„Ami nagyon fontos, hogy jöhetnek a súlyosabb büntetések, mint a pontlevonás vagy akár az európai versenyekből való kizárás. Tehát kérem a szurkolókat – megértem, hogy indulatosak, hogy szidják az MLSZ-t, ugye lehet bu.i MLSZ, a legújabb a szar..zi MLSZ –, szidjanak engem, csak ne legyenek rasszisták! Ne adják fel a magas labdát, hogy megbüntessenek bennünket, mert sajnos kényszerpályán vagyunk”

idézi Csányi Sándort az NSO.

Nekem már csak egy kérdésem maradt, hogy akkor miért büntették éveken át, és büntetik jelenleg is a klubokat a következő indoklással:

A FEB a Hazai – Vendég mérkőzéssel kapcsolatban a hazai és a vendég szurkolók megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt a Hazait és a Vendéget, mint visszaesőket 200.000 – 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

vagy:

(…) mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és az MLSZ szidalmazása) (…)

Tényleg, minek kell hazudozni, sőt, bátorítani az embereket, ha az MLSZ szidalmazásárét ugyanúgy ketyegnek a százezrek és a milliók?

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||