Mastodon

El sem hiszitek, ezért hangosan írom: IGAZOLTUNK!

Egy jó Hidit!

Mondjuk nyáron pont nem gondoltam volna, hogy a következő években szűrőbe fogunk egyáltalán igazolni, mert itt volt Heffler, Kesztyűs, Egerszegi, Nagy Geri, Vadócz és Uzomát is kipróbáltuk a poszton, azonban közben történt egy ősz, és maradt Kesztyűs meg Uzoma, szóval valaki nagyon kellett. Ilyenkor mit tesz a Honvéd hagyományosan? Kikeresi az almanachokból, hogy kit szoktunk foglalkoztatni a hivatkozott poszton, és leigazolja azt, aki közülük elérhető. Mivel Lungu visszavonult menet közben, maradt a B-terv: Hidi!

El kápitánó del bajnokcsapat! – mondaná a futballművelt ember.

Három évre. (via honvedfc.hu)

Én speciel örülök neki, és nem feltétlen azért, amit többen is kifejtettek, hogy legalább lassú és körülményes, vagyis instant pótolja Vadit, hanem mert Hidi a saját játékosunk, igazából mindig nálunk futballozott, és ha azt tapasztaljuk, hogy épp nem fér be a csapatba, akkor itt valami nagyon nagy jóság van kialakulóban. Ha pedig épp befér, akkor belefutunk egy elágazásba: vagy nagyot megy, vagy átlagosat (utóbbit azért gyakrabban). Olyat viszont, amit a legutóbbi visszatérése alatt produkált, olyat azért nem szokott, akkor tényleg gyenge volt, de kérek mindenkit, ne abból a pár meccsből induljunk ki.

Elment Oviedóba, játszott, lesérült, hosszú időt kihagyott, nálunk meccselhetett újra, olyan volt, amilyen. Kazahsztánban aztán stabil játékos lett, a kazah bajnokságot meg mindenki a saját ízlése szerint, én csak a szigorú tényeket közlöm: a Pavlodar a tizenkettes mezőnyben nyolcadik lett, és Patya végigjátszotta az egész szezont, tehát nem egy sérült, mellőzött játékost igazoltunk, hanem egy olyat, aki futballozott is.


Mellékszál // képben van egy Costa Rica-i szép szál ember is csatárposztra (189 centi, 80 kiló), aki egyenesen Norvégiából érkezne, ahová az a dán Midtjylland adta kölcsön, amelyik mostanában azért kiverte a magyar csapatokat a nemzetközi kupákból. (Lehet, a többesszám indokolatlan.) Név szerint Mayron George az illető. (via NSO)

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||