Mastodon

Koronanapló 27. nap // pizza, szorongás, Manchester

Szorongás

Konkrét szorongásom volt reggel a boltban.

Az irodát csaknem egy hónapja, március 12-én állítottuk át otthonról dolgozásra, azóta a rutinszerű szociális kapcsolataim kimerülnek a Youtube-on a videók előtt idegesítően gyakran elinduló Győrfi Pál-féle tájékoztatókban, a Nagy Közértben az önkiszolgáló kasszánál egy kérésben, mert néha veszek sört, és akkor le kell pittyegtetnie valakinek, hogy elmúltam tizennyolc, valamint a reggeli napindító értekezletek és az esti egy sörök idején a közeli tó partján látott emberekben és kutyákban. A sörök mellé véletlenszerűen felhívok egy-egy ismerőst, és dumálunk nagyjából fél órát.

Azonban ma, szombaton, reggel le kellett mennem egy kisebb boltba kenyérért és pár alapvető élelmiszerért. Bent tömeg fogadott, én pedig konkrétan szorongani kezdtem, annyira elszoktam más emberek közelségétől.

Nem is értem miért, hiszen a Bozsikban kényelmesen elvoltunk a magunk egyfajta laza eloszlásában, igazán lehetne rutin a hazai pálya.

Manchester

Ne felejtsétek, hattól az M4 Sporton Kispest – Manchester United 1993-ból.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||

“Koronanapló 27. nap // pizza, szorongás, Manchester” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Érzem, hogy ma győzni fogunk!
    Gyerünk gyerekek, MINDENT BELE!
    Csak a Kispest!
    Fegyverbe!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.