Mastodon

Amikor a hentes kérdezte a kenyérre, akkor meg tudtam mondani, hogy vékony, azonban a keretünknél egyelőre nem tudom

Gondolom nézőpont kérdése. (Én ma meditáltam el először rajta.)

kapus // Berla, Horváth, Nagy Sanyi, Tujvel

belsővédő // Baráth, Batik, Kamber, Kálnoki-Kis, Lovric

szélsővédő/szélső // Aliji, Gale, Mezghrani, Moutari, Tamás Krisztián, Uzoma

középpályás // Banó-Szabó, Gazdag, Hidi, Kesztyűs, Nagy Geri, Sani, Szendrei, Zsótér

csatár // Cipf, Lanzafame, László Dávid, Tóth-Gábor, Ugrai


Ha jól számolom, akkor nagyjából így áll most a keretünk.

  • Gale, Sani és Lanzafame egyelőre dőlt betűvel,
  • Eppelt pedig halványan se mertem beírni,
  • az új igazolások félkövérrel,
  • a szélsőket és a szélsővédőket együtt szerepeltetem, mert egyelőre nem tudjuk mit fog játszatni Bódog.

Egyelőre nem tudom. Nem rossz nevek, hiszen Baráth, Batik, Tamás, Gazdag, Zsótér és egykor Ugrai valamint Nagy Geri is válogatott kerettagságot megjárt játékos, vagyis nem lenne meglepő, ha Rossi egy-egy összetartásra akár öt kispestit is behívna.

Mégis van bennem némi hiányérzet. Csatárban egyértelműen vékonynak tűnünk, hiába látunk bele akármennyi TGK-ba, valamint nekem a szélek se egyértelműek. Gondoljunk bele, ha az egyik oldalt mondjuk ott van Mézga, a másikon Tamás, előttük nem tudom ki és Uzoma/Moutari akkor ha nem is fog el a páni félelem (marad két belsővédőnek és két belső középpályásnak hely), mégis érezni kezdek némi remegést. Nagyon nem látom a 4-4-2-szerű dolgot úgy, hogy a keret talán legtöbbre tartott játékosai közül többen ne szorulnának a padra, miközben egyes posztokra szinte verseny nélkül be lehet kerülni jelenleg.

Egyes helyeken bőnek, máshol azért igencsak szűkösnek érzem a listát, miközben két és fél hét múlva kezdődik a bajnokság. (Legalább Eppel velünk készül – hátha.)

Hirtelen most nem tudnék összerakni álomkezdőt ennyiből, már csak azért sem, mert annyira az ötvédőre jár az agyunk, hogy fogalmam sincs, mit bírna egy Kambi/Lovric ha hirtelen más lesz a felfogás?

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||