Mastodon

A Baník videóján a tegnapi meccs góljai

Sajnos az első cseh gól nem igazán vehető ki, azonban Gazdag parádés emelése igen.


Továbbra sem értem, hogy ha már mindenképp zártkapus meccseket játszunk, az edzőnek sincs baja a nézők jelenlétével, tucatnyian dolgoznak a marketing/sajtó/háttérvonalon, mindenről van zsákszámra kép és látványos videóspot, akkor mi abban a rohadt bonyolult, hogy egy kamerát levágjanak az edzőmeccseken is a partvonal mellé, mögé egy emberrel, hogy figyu, Bélám, annyi lenne a dolgod, hogy a kamera elején az üvegizé lehetőleg mindig a labda felé nézzen. Ezzel a karral mozgathatod jobbra-balra, fel-le, nem olyan nehéz. Mibe, hogy találnék legalább két-három téblábolót meccs alatt az öltözőnk/kispadunk környékén, akit meg lehetne kérni erre a mérhetetlen bonyolult műveletre. (Nem olyan zsenánt, nem derogál, ez lenne a feladatod.)

Valamint szövődményként az a kérdés is felmerül bennem, hogy nálunk minden edző akkora zseni volt évekre visszamenőleg, hogy nem kellett visszanéznie egyetlen edzőmeccsünket sem? Vagy mindig az ellenfeleknél kuncsorgunk a szalagért? Figyu, Pavel, itt egy pendrive, ki kéne rá másolni. Köszi. (Ennél talán csak egy dolog lehet lejjebb, amikor elképedt arccal visszakérdezel: a citromailes fiók miért nem jó?)

Bocsi, de ez az egész valahol tényleg nevetséges. Játszhatjuk a profizmust, azonban itt nem a lóláb, nem is maga a ló, hanem az egész ménes lóg ki istállóstul a cukorvideós-applikációs honvédképből.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||