Mastodon

Rég fogytak ilyen rosszul jegyek egy budapesti idegenbeli meccsünkre

Alig egy nap múlva MTK-Honvéd a Hungárián, és bevallom, tényleg nem értem mi ez a córesz a jegyelővétellel. Mármint, hogy több, mint egy hete elérhető online, napok óta a pénztárakban is, mégsem tartunk még háromszáznál sem.

Tavaly ilyenkor már minden elment, azért hőbörögtek a népek, hogy az MTK nyisson nekünk új szektort, vagy ha nem, akkor is megveszik a vendég mellé.

Oké, tavaly az MTK volt az első bajnokink, hiszen előtte elmaradt a Felcsút. Új edző, nullkilométeres Bódog-mágia, erősítések, reménykedés, miazmás. Pikk-pakk elpattantak a jegyek.

Most viszont sehogy sem fogynak. Két-három éve, tehát még a nagyon közeli múltban ennyien lementünk Kisvárdára, nemhogy a kvázi hazai pályánkra, a Hungáriára.

Tudom, sokan nem sietik el a jegyvásárlást, azonban a jelenleg félházas (sem) vendég így is elég sovány.

Ennyit számít, hogy

  • masszívan eredménytelenek vagyunk most már hónapok, sőt, talán évek óta?
  • valami kiábrándultság kezd eluralkodni az embereken?
  • vagy csak annyira megugrottak a hazai költségek, hogy többen is meggondolják a vendéget?
  • netán nyaralás, esküvőszezon, ilyesmik?

Hétszáz fős a vendégszektor. Eddig kivétel nélkül kicsi volt számunkra. Oké, védettségi igazolvány kell, de ne legyen már az, hogy amikor normál esetben 1000-1200 kispesti jelenik meg a Hungárián, akkor ne jöjjön össze 700 sem?

Tényleg nem értem.


Pedig hatalmas móka lesz, hiszen ellenünk debütál az MTK új indulója, ami miatt az emtékás ismerőseim már most, előzetesen pironkodnak. 2021-ben remek ötletnek tűnik felkérni Geszti Pétert, hogy szóvicceljen egyet a Havah nagilah zenéjére.


Egyébként pedig nagyon kéne nyerni, nagyon ki kellene szurkolni a győzelmet. Nem ragadhatunk be még egyszer annyira, mint tavaly és tavalyelőtt.


? a hozzászólás // előmoderált
? az offtopicot // az offtopicba.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||