Mastodon

Tegnapikispest 2021.08.31.

  • Zinedine Machach // valószínűleg kölcsönbe érkezik a Napolitól, ahol egyetlen percet sem játszott, mert mindig kölcsönadták valahova. Egyébként 25 éves és védekező középpályás. (via NSO, csakfoci)
    • ha minden pletyinek // csak a fele igaz, akkor nem Machach lehet az utolsó játékosmozgás Kispesten a nyári átigazolási szezon ma éjféli zárásáig.
  • Megyeri Gábor // kapust két évre kölcsönvette a jelenleg olasz kettes Perugia. (via honvedfc.hu)
  • Dénes Adrián // az akadémiáról a Fiorentinához igazolt. (via honvedfc.hu)

megjegyzés: Egyre kevésbé vagyok hajlandó a csakfocira kattintani, mert kezd kurvára idegesíteni a hagyományos, behúzósnak gondolt címadásuk. Például Machachnak ezt sikerült: [NB I: A topligás középpályás egy hónapja még gólt lőtt a Bayernnek, most a Honvédnál köthet ki – sajtóhír] – vagyis topligás, ami nyilván nem igaz, hiszen egy percet sem játszott tétmeccsen a Napoliban. A cím külön kiemeli, hogy gólt lőtt a Bayernnek, viszont azt elfelejtik megemlíteni – mármint a címben -, hogy egy felkészülési meccsen. A lényeg a kiemelés, mintha a játékos pályafutásának egyfajta csúcspontja lenne, plusz a Bayern, mint hívószó magában is kattintékony. Nevetséges, na.

Ahogy az aktuális vezető anyag címe is: [Eldőlt a Vidivel szóba hozott magyar válogatott játékos sorsa – bejelentette az új klubja] – Gyurcsó Ciprusra igazolt. Ennyi. Az egész címlapon egyetlen név található szinte: Szalai Ádámé, mert az önmagában is kattintást hoz(hat), csináljon bármit. Vicc.


George F. Hemingway a Digisport Reggeli Start c. műsorában 2021. augusztus 30-án

Az egyetemes emberiség egyetemes történelmével szembeni egyetemes kötelességünk, hogy ezt a képet eltegyük az utókornak. Egyébként az Öreg bent volt a Reggeli Startban. Tizenkét perc, belefér. Nagyon újat nem mond.


? a hozzászólás // előmoderált
? az offtopicot // az offtopicba.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||