Mastodon

No, no, no, please, dont’t do this

Honvéd – Mezőkövesd @ Bozsik, 17h, vezeti: Karakó

Inkább beteszem ide ezt a videót, röhögjetek ti is egy jót, minthogy arról írogassunk, hogy

  • Supkának kell ismét megmentenie minket, mert magunktól valószínűleg alkalmatlanok vagyunk. (Igen, tudom, 6-6 pont kéne a másik két csapatnak, de akkor is. Ez a bizalomvonat elment.)
  • Karakó vezeti, igen, Karakó. (Érdekes, mostanában nem közlik előre a videóbíró nevét, pedig pár hete még együtt került fel a rendes sporival.)
  • utolsó hazai meccs ebben az idényben a Bozsikban. (Remekül sikerült első év.)
  • hogy újra leírjuk, most már csillagozatlanul, félkövérrel: szar minden.

Előre is köszönjük ezt az évet, kedves Honvéd FC Kft! Ti tényleg megtettetek mindent.

(zárójelbe)

És innen is jelezném újfent, tök felesleges közvetetten, vagy önszorgalomból üzengetni, mert igen, lenézzük, megvetjük a munkátokat, a hozzáállásotokat, a teljesítményeteket, az egészet, ahogy a Honvédot képviselitek kifelé és befelé. És ez nem egyedül a fasznakvan csakblog véleménye, hanem mi beszélgetünk, mi még merünk beszélgetni az ún. szurkolókkal, a klub hagyományos közegével, és érdekes, valahogy sehol sem a hozsánnába, az alkalmazottak kemény munkájának elismerésébe futunk bele. Vagy netán belétek, hiszen lassan a közelébe nem mertek menni olyan embernek, akin Puskas’ Army feliratú póló feszül.

Csak egy kérdés, egy minapi téma alapján: vajon az MLSZ-ben mennyi ismerősötök van? Kinek vannak ott értelmes kapcsolatai? Ki jár be egyáltalán pofavizitre? Kiről mondható el, hogy ismeri a magyar focit évtizedek óta meghatározó háttérvilágot, vagy legalább kicsit bejáratos oda? Csodálkozunk, ha nulla a lobbierőnk, hogy nulla a sportdiplomáciánk, hogy bármi necces van, ami fújható/ítélhető ide és oda is, akkor az szinte mindig oda megy? Kik vagytok ti, ismernek titeket egyáltalán a klubház falán kívül?

Higgyétek el, a mi megvetésünk a legkevesebb azért, mert a saját magatok kitalálta valóságban éldegélve észre sem veszitek, hogy mennyit ártotok ennek a klubnak – és közösségnek.

Rossz az időzítés, pont egy ilyen fontos meccs előtt? Volna jó időzítés? Nektek mikor lenne jó? Vicc, már bocs. Három nyomorult év ment el ezzel az életünkből.


🗣️  a hozzászólás // előmoderált.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||