Mastodon

Napikispest 2022/05/06

elindultak az első pletykák // Cseri és sportigazgatónak a horvát Ivan Kepcija. (via NSO)

  • Cseri például // kell a francnak 34 évesen. Nála egyébként olyasmit is hallottunk, hogy akár otthon is kiköthet Győrben.
    • ez gyors volt // az NSO 8:52-kor tette ki, hogy érkezhet Cseri, mire a Mezőkövesd 10:31-kor bejelentette, hogy hosszabbítottak.
  • Ivan Kepcija // viszont valamivel több annál, mint amit a transfermarkt mutat róla. Egy nemzetközi rálátással is rendelkező magyar utánpótlásedző például így kommentálta nekünk az eseteleges kispesti szerepvállalását: “ne bassz, ez a csávó egy zseni. voltam kint pár éve nála a dinamónál, és utána a legiánál is.” A lényeg, hogy dolgozott a horvát szövetségnél is, részt vett a horvát utánpótlásprogram legújabb szakmai koncepciójának kialakításában, meg ilyesmik.
    • viszont // a pletyik egyelőre zavarosak, mert Kepciját sportigazgatónak mondják, viszont a tapasztalata alapján nem feltétlen oda való, sokkal inkább egy akadémia, vagy utánpótlásprogram élére.
    • ráadásul // olyan pletyi is van, hogy egyáltalán nem biztos a szerepvállalása Kispesten.

mindeközben // ugyanebben az NSO-n megjelent anyagban Cs. A. szerző nem kicsit elengedi magát, mintha újra és újfent nem lenne holnap, mintha nem Petiminiszter csapatáról lenne szó. Csak néhány idézet:

  • “Az új tulajdonosi kör már három éve irányítja a klubot, de a Magyar Kupa megnyerésén kívül (2019–2020) semmilyen eredményt sem mutat fel, sőt, úgy tűnik, inkább hátrafelé, a szakadék felé lépdel.”
  • “Felejthető futballisták jöttek-mentek (…), az elmúlt három évben több edzőt fogyasztott a klub, mint más tíz év alatt: (…)”
  • “Egy biztos: valaki kell a klub élére, aki valóban képes megfelelő mentalitású és képességű futballistákat az együtteshez csábítani, ugyanis az utóbbi évek játékospolitikája csődöt mondott – elég a tabellára pillantani, a 10. hely nem azt mutatja, hogy minden a legnagyobb rendben…”

annyit szeretnék mondani // hogy ehhez képest a csakblog szinte símogatja a tündérien ártatlan klubalkalmazottak okos kis buksiját. Képzelhetitek mi lesz, ha ezt a cikket kinyomtatja Anikó asszony, kivasalja, és odarakja a Vezénylő Tábornok asztalára. Nem lennék Petiminiszter helyében, amikor megkapja az SMS-t (mert a Tábornok ilyen fiatalos férfi):


🗣️  a hozzászólás // előmoderált.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||