Mastodon

Ha nem lennél fent a legnagyobb közösségi hálón, vagy

nem lennél benne az adott csoportban, vagy csak hozzám hasonlóan te is olyan vagy, hogy nagy ritkán pörgetsz rá egyet a faladra, mert igazából nem találod sem fontosnak, sem érdekesnek, akkor itt egy kimásolt bejegyzés, mert én is megúszósra tervezem a szerda délelőttöt posztolás szempontjából.

Ja, azt még előzetesen, hogy úriemberéként (hahahaha) elengedjük az én megmondtam, valamint az évek óta ezt szajkózzuk c. részeket. Teljesen normális, hogy az emberek először az edzőben vagy a csapatban keresik a hibát, netán az igazoláspolitikában, vagy a pénztelenségben. Nagyon ritka kombináció, amikor a klubház egyszerre alkalmatlan, nemtörődöm, szarikbele, nemeztakartam, ésatöbbi. Valahogy a szurkoló nehezen gondol arra, hogy a klubja legnagyobb ellensége maga a klubvezetés és a Legnagyobb Szponzor.


Elkeseredésében sok ember mérhetetlen mennyiségű butaságot hord össze.

El akarnak lehetetleníteni meg ki akarnak minket ejteni stb, stb, stb…

Ha ez lenne a rendszer célja nem a 4-5. legmagasabb költségvetésből gazdálkodhatnánk. Nem finanszírozná az állam tokkal-vonóval az akadémiát.

Van a mezőnyben előttük több olyan csapat is ahol 3-4 milliókat keresnek a játékosok, nálunk meg vannak akik 10 felett.

Hogy itt tartunk annak a legfőbb oka az, hogy ide a rendszer olyan tulajokat irányított akiknek ez az egész baromira nem hiányzott, csak nem voltak abban a helyzetben, hogy nemet mondjanak, illetve elhitették velük, hogyha biztosítva lesz a költségvetés az önmagában elég lesz a boldogsághoz és mindenkinek jó lesz, beleértve minket szurkolókat is. Elvileg működnie is kéne, olyan szinten, hogy beesünk a 4-5-6 helyre és senki nem szólna egy szót sem mert ez a realitás.

Nyertek is egy kupát rögtön, jó lesz ez, Peti megmondta. Fotózás, taps, bor, videó minden a terv szerint.

Csak aztán nem így folytatódott.

És amikor reagálni kellett volna, kiderült, hogy itt döntéseket kéne hozni, megoldásokat kéne találni. Na, Peti ezt nem mondta, mert ő sem szokott ilyesmit csinálni, hisz neki is mindig megmondták mit kell csinálnia és kurva jól meg is csinálta. Csak itt nincsen aki megmondja. Nekik kéne kitalálni. Na, ez nem fog menni ilyen Kun Gabikkal, mert nagyon rendes srác, csak annyi tekintélye nincsen mint egy újszülött szurikátának. Nem az ő terepe ez, de hát Peti ide rakta, próbálkozik a maga módján…

És sajnos ezt megérzik a munkavállalók (játékosok), mert tudják, hogy itt senki nem fog a lábukra taposni miközben nyomkodják telefonjukat mindegy mit csinálnak. Nyugodtan lehet Lukicnak minden hónapban hízni másfél kilót, SENKI nem mondja neki, hogy öreg, nézd: Ez itt nem a Maci Laci kifőzde, hanem a Kispest-Honvéd FC. Maradsz egy órát tekerni a kondiba mert tudnál 20 gólt lőni, csak a testtömeg indexed alapján az öregfiúkban a helyed. Egy példa a sok közül…

Lényeg, hogy nem akarnak kiejteni, a vezetőség nagyon rosszul osztja be a forrásait, sok pénzből csinálnak szart.

Ehhez jön a játékosok elkényelmesedése, amihez asszisztál a vezetőség, illetve valóban rengeteg balszerencsés szituációnk volt idén, de akkor is, a Honvéd legnagyobb ellensége maga a Honvéd.

Vasárnap Isten óvjon minket! 🙏🔴⚫️
(via jerkó)


címlapkép: No-longer-here/Pixabay

🗣️  a hozzászólás // előmoderált.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||