Mastodon

Honvéd – Topolya edzőmeccs, 1 néző

Amennyiben nem számoljuk a Hemingway-testvéreket, akik bentről élvezhették a találkozót.

Sajnos továbbra sem fogom megérteni miért zártkapus egy ilyen meccs. Oké, a szekun lehet fogni valamennyit (pár tízezer forintot), és büfét se kell feltétlen kinyitni, azonban a streames közvetítés díja gondolom ugyanannyi nézők nélkül, mint nézőkkel, ráadásul a pályavilágítás az egész meccs alatt ment, ami a jelenlegi energiaárak mellett minimum LUXUS, még akkor is, ha az egyik tulajdonosunkat menet közben beválasztották a tervezett Paks2 igazgatóságába.

Egyébként kellemes időben, egy bűnszar és tempótlan meccsen megint kikaptunk a Topolyától. Egyre komolyabban kérdem: Maxim minek van?

  • A meccset itt tudjátok visszanézni, ha van hozzá késztetésetek.
  • Ide kattintva az Elmaradhatatlan Galériát tekinthetitek meg. (Vigyázat, grátisz Hemingwayt tartalmaz!)
  • Ezen a linken pedig a Genius Lad magyarázza, hogy “egyre jobban fejlődik a csapat az előre játékban is”, és megígéri, hogy “legközelebb ezekből már betalálunk”.

Ja, és a domboldalban valami szúnyograjzás lehet, vagy mifene, esetleg valami almot kavarhattam fel, mert egy idő után konkrétan elviselhetetlen mennyiségű kis szirszar repült körülöttem.


Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||