Mastodon

Bármiféle beharangozó helyett

Budafok – Honvéd @ Budafok, 16h

Valójában még mindig az van, hogy kilenc fordulóval a vége előtt szoros hat pontra a kiesés, vagyis nem ártana, ha legalább az alsóházat vernénk. Mivel a vonalat jelenleg pont a Budafok pontszámával húzzák meg, részünkről sokkal jobb választásnak tűnik a fennálló hat pont különbséget inkább kilencre növelni, mintsem háromra csökkenteni. Kilenc pont az három meccsnyi különbség lenne, viszont a lejátszott Budafok miatt a hátra lévő meccsek száma nyolcra csökkenne, és úgy kicsit megnyugodhatnánk. Ahhoz azért komoly együttállás és bénázás kéne, hogy ilyen helyzetből kipottyanjunk. Persze, azt láttuk az elmúlt években, hogy mi szinte bármire képesek vagyunk.

Ennyike lenne, mert úgy alakult, hogy bőven lett adminisztráció a budafoki jegyekkel, plusz valamit kajálni, ésatöbbi, miközben az óraátállítás elvett egyet a terveimből, vagyis írogatás helyett inkább sűríteni kéne a dolgaimat.

Irány Budafok, akkor is, ha nincs jegyed! Megoldás mindig lesz.


🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||