Mastodon

Bentmaradtunk!

Ajka – Honvéd 0-2

Tujvel szeptemberben lesz 41. Én minap múltam 44. Mivel én vagyok az idősebb, azt mondom az egyik első félidei védése alapján: Tomás, innentől tegezhetsz. Aztakurva. De tényleg.

Nagyon kellett pár védése, hogy egyáltalán meccsben tartson minket. Aztán találtunk egy gólt az első félidő végén: Kerezsi elment, a passzát pedig Krajcsovics bekotorta. A második félidőben Kerezsi ráduplázott, indulhat a fiesztal.


Pár szó a kilátástalanságról

Nem kevesen utaztunk le Ajkára, és a létszámot egyáltalán nem indokolja sem a vasútállomáson kapható velős piritós egészen kiváló minősége, sem a csapat általában mutatott játéka.

És utóbbi a nagyobb probléma. A társaság egy jelentős része szinte háttal a pályának, néha oda-odanézve, esetleg a mobillelátó mögött(!) töltötte a meccset, a pályán történtekkel mit sem foglalkozva. Egymásért voltak, voltunk ott nagyon sokan.

Konkrétan azt sikerült elérni szorgos munkával, hogy a lábunk levisz a meccsekre, bárhol legyen, ott leszünk, azonban a pálya felé fordulástól sokaknak elment a kedve. A lényeg, hogy jól érezzük magunkat, azonban a pályára rendre kivitt teljesítmény, mindezt egyáltalán nem segíti, sőt, rendre szembe megy vele.


Nincs kispad

Hat, azaz hat darab mezőnyjátékost tudtunk nevezni a kispadra, és ebből az egyik Holman volt, aki egyszer sem indult el melegíteni. Csertői tehát az öt cserével az összes mezőnycseréjét bevetette.

Ennyire nem lehet elfogynia egy saját akadémiájára építő klubnak, még úgy sem, hogy sok a sérült, ketten eltiltottak és a keretből is kitettek egy játékost.


Osztályozókönyv


címlapkép: Gyuri

🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||