Mastodon

A teljesen jogos hőbörgés helyett képnézegetős poszt következik

Honvéd – Ajka 1-2

Igen, sikerült kikapni otthon az eddig nulla gólos Ajkától úgy, hogy az egész meccset elnézve halvány fogalmunk sem volt arról, hogy mit akarunk játszani.

Az oké, hogy valamiféle 4-4-2, ahol Medgyes és Kerezsi van elől, de nekem ember nem fogja értelmesen elmagyarázni, hogy Nyitrai, Sigér, Lőrinczy és Holman hogyan osztotta fel egymás között a középpályát, ha közben a széleket teljes hosszában játszotta volna be Benczenleitner és Pauljevic. Könyörgöm, mégis mit láttunk a pályán, és valójában ki meccselt? Mert, hogy nem Kamber, az k*rva*sten. Már azt is csodálom, hogy ehhez a nevét adta.


fotó 1

fotó: Gyuri

Hála a modern technológiának, egy rádiótelefon kamerájával ma már egészen pofás képek készülhetnek akár a korzóról is a tulajdonosi páholyról, vagy hogy a retekben hívják azt, amit látunk.

Középen, feketében 95%+, hogy Leisztinger tulajdonost láthatjuk. Előtte fehérben Gajda Péter, Kispest polgármestere. A többieket nem tudjuk kicsodák, különösen a piros-fekete mezes figurát, aki láthatóan Leisztingernek magyaráz.


fotó 2

szintén Gyuri képe

A másik érdekes figura ő volt, aki a totálisan üres tribünön pont a kispad fölött ülte végig a meccset. Ilyesmire nem láttunk példát korábban, ezért sem értettük. Illetve láttunk, például amikor Urbányi ült Bódog mögött a zártkapus újpesti MTK elleni 2-2-n.

Ő valószínűleg nem az új sportigazgató, Fórizs Sándor, akit amúgy bárhol kerestünk-pásztáztunk, nem találtunk egyetlen képen sem.


fotó 3

fotó: ezúttal én

A harmadik képen egy bedobozolt iPhone 1x pro készülék látható a korzó egyik gerendájára szerelve és a kanyar felé irányítva.

Ez vajon mi lehet?


ahogy ígértük,

ez a poszt most ennyi lesz, mert megyek aludni, és reggel elhúzok pár napra Kolozsvárra.


osztályozókönyv


címlapkép: páran elindultak, azonban a félpálya feléig se jutottak a meccs után, hogy „megköszönjék” a szurkolóknak. képernyőkép: youtube/honvedfc

🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||