Mastodon

Értékeld te is a csapat őszi teljesítményét!

Ismét véget ért egy félidény, és ismét lehetőség van arra, hogy számokban kifejezve a szurkoló is elmondja véleményét a csapat teljesítményéről. Mint minden rendes kérdőíves kutatásnak, úgy ennek is az lenne az értelme, hogy minél többen töltsétek ki, legyen sok válasz, és akkor abból majd tudjunk valamit mondani. Egy hétig hagyjuk fent az ívet itt a blogon és néhányszor még meghirdetjük a Facebookon is, majd lezárjuk, kiértékeljük, hogy megtudjuk, kit milyennek láttatok az ősszel.

Ami fontos:

  • A csillaggal megjelölt kérdésekre kötelező válaszolni. Csak néhány ilyen van, és csak ott, ahol a válaszok eldönthetőek. Nyilván Bjelkanovicot nehéz lenne osztályozni egy-egy bajnoki, kupa és ligakupa meccs alapján, így nem is kérünk lehetetlent.
  • A kérdőívet a Küldés gombra kattintással lehet befejezni. Ha nem látszódna nálad a Küldés gomb, akkor a kérdőív jobb oldalán lévő görgetősávot kell lefelé mozgatni. (Sajnos bárhogy kísérleteztünk, a kérdőív mindig máshogy nézett ki, függően attól, hogy milyen böngésző alatt nyitottuk meg.)
  • Ha a Küldés gombra kattintás után hibaüzenetet kapsz, akkor az azért lehet, mert nem válaszoltál valamelyik csillagozott kérdésre.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||