Prosser újabb csodálatos gólja, ezúttal a Bacaunak

(via 1tvbacau.ro)

Megjegyzés: Mivel a Bp. Honvéd nem készít felvételeket(!!!) a hazai felkészülési mérkőzéseiről, ezért csak azokat tudjuk kitenni, amiket vagy az MTVA, vagy az aktuális ellenfelek képviselői rögzítenek. Próbáljuk mindig jelezni, ha láttunk stábot a helyszínen, és a későbbiekben levadászni az anyagukat. Most mázlink volt, így Prosser Pici gólja megmenekül a méltatlan elfeledéstől.

“Prosser újabb csodálatos gólja, ezúttal a Bacaunak” bejegyzéshez 19 hozzászólás

 1. !!(via 1tvbacau.ro) !! és “a Bp. Honvéd nem készít felvételeket(!!!) a hazai felkészülési mérkőzéseiről”

  erre már tényleg csak annyit lehet írni, h no comment…
  (jelzem a névlopós csapatnál még az akadémiás meccseket is felveszik!!! kommentárral,végig, nem összefoglaló…)

  1. ciki, persze.
   de nyugi, amíg vagyunk, próbálunk minden mindenhonnan levadászni, mert nekünk még legalább fontos a klub (és a ma történése, ami a holnap múltja, vagyis az éppen íródó történelmünk)

   1. igazán hálásak vagyunk nektek ! jó fejek vagytok, hogy ezt csináljátok, de erről kéne szóljon mondjuk 1 megye2-es csapat élete, de nem 1 HONVÉDé … !! :(

    komolyan mondom, hogy csináljunk 1 részvénytársaságot és vegyük meg ettől az alkalmatlan tulajtól a klubot ! nem igaz, hogy nincs az országban 15-20.000 Honvéd szurkoló, aki havi 5-10.000-et szánna a kedvenc csapatára !? rossz nézni ezt a vergődést, ami itt folyik évek óta… simán fel lehetne építeni 1 működő modellt és akkor olyan emberek lennének a csapatban és a csapat körül, akik tudják,h kik viselték korábban a Honvéd mezt és jelentene nekik is valamit, hogy ezt vehetik magukra…ott van Gyimesi Laci kispestes alapítvánnyal, Ő és a generációja(Garaba, Pintér Sanyi,Esterházy, Andrusch…stb) abszolút átvehetné a szakmai irányítást és talán még szponzorok is jönnének, akik érdekes módon 1 ideje nem találnak fantáziát a Honvédban…

    1. én ennyire nem szaladnÁk előre :)

     egyelőre azzal is megelegednék, hogy a kommunikációs/sajtógépezet komolyan vegye a feladatát, és nem csak kedves bedolgozók nyelvatnilag iszonyat rendezetlen, stilizálatlan, kusza interjúi kerülnének ki tömegével (minden tiszteletem mellékesen a munkájukért, mert ha ők nem, akkor semmi sem lenne, de egy átolvasás ráférne a dolgokra)

     az pedig, hogy a tájékoztatás színvonala nagyjából egyenlő a nullával, az valóban botrányszagú, és bár évek óta így van, még mindig képesek vagyunk dühöngeni miatta, amiből látszi, egy aszolúte triviális és alapfunkciót nem lát el a klub.

     nem szeretném nevesíteni az alkalmazottakat, ott szerepelnek vigyorogva a honlapon, de lassan egyre kevésbé tudok hinni bármiféle magyarázatban, hogy miért nincs ez meg az. nonszensz.

     1. merjünk nagyot álmodni… :) de most komolyan…mi értelme ennek a vergődésnek ? ez csak az öregnek “jó”, ill néha még neki sem…
      _________
      15 000,00
      7 000,00
      105 000 000,00
      ez “csak” 15 ezer Honvéd részvényessel kalkulálva és havi 7000 befizetéssel ! ha nem vagyunk ennyien, akkor csukjuk be a boltot…

      1. kezdjük ott, hogy sokaknak drága a kéthetenként kifizetendő 2000 forintos jegy is a korzóra. ha megiszik hozzá félidőnként egy-egy sört, máris 3000, vagyis havi 6000.
       hasonló klubmodelre élvonalban alapozni nem mondom, hogy badarság, mert nem akarlak megsérteni, de valójában nehezen elképzelhető, hogy működjék

       1. Számomra ez tűnik badarságnak, ahogy most “működik” a klub… :) az tény hogy az elképzelésem legalább olyan fokú elköteleződést feltételez a klub iránt, mint ami nálam természetes !
        (és valószínű ez lenne a gyenge pontja a történetnek)
        DE ezt még senki nem próbálta, addig nem lehet egyértelműen ráfogni, hogy nem működne.
        Ami a számolásodat illeti: ha 3000 forintos jeggyel számolok és mostanában jellemző ezres létszámmal ez sajnos komolytalan tétel (45-50 milla/év) 1 klub költségvetésében, még némi nézőszám emelkedéssel is… tehát a havi befizetős verzióban, a befizetők ,akár ingyen is bemehetnének a meccsekre, nem ez döntené be a projektet…DE a lényeg, hogy -szerintem- simán ki lehetne dolgozni 1 működő modellt, ha meglenne az 15.000 körüli támogató és akkor legalább arról szólna a foci Kispesten, amiről alapból kéne : csapatról és a szurkolókról…

        1. Szóljatok ha kezdődik a gyűjtés,ennyit a konyha pénzből is megspórolok a csapatért!!!!!!!!!!!!!!!

         1. kösziiiiiiiiii… :)
          látod, Hanta !! amíg ilyen Honvéd szurker csajok vannak, minden lehetséges !
          CSAK!

    2. Szponzorok vannak – jönnének is, de!
     Hemingway fejében van egy elképzelés, hogy “mennyibe kerül” a Honvéd mezén szerepelni szponzorként.
     Ez a szám, sajnos eléggé elrugaszkodott, nem a mai Magyar valóságot veszi alapul.
     Szponzorok vannak, próbálkoztak is, de Hemingway elküldte őket, mert túl alacsony összeget kínáltak ( mihez képest?)
     Szerintem a pár milliós szponzor is jobb mint a semmi, de a tulajdonos makacs ember, köti az ebet a karóhoz…

 2. amúgy a gól szép volt! gratula Daninak !
  olvastátok/láttátok a tar talján legújabb okosságát ? :) “a fiatal játékosok nem tudják fenntartani folyamatosan a kiemelkedő, jó teljesítményüket” … :D

  mondja ezt úgy x. alkalommal, mint ha az idősebbek között bárki is tartósan jó formát tudna produkálni…

  1. megvolt persze.
   amúgy lehet benne valami, szerdán daruval például erősen perlekedett az első féldőben, majd a másodikra lekapta (lehet, hogy tervezett csere volt, de az is igaz, daru egy-két fejesen kívül nem sokat tett hozzá a dolgokhoz)

  2. Sztem csak azért jelent meg ez a cikk, hogy igazolják Bonazzoli szükségességét…
   ( Mert ugye a pályán még nem láttunk semmit ami igazolta volna.)
   Sima “marketingfogás”.

  1. Olyan nagyon azért nem kellett keresni, csak érdemes volt tudni, hogy esetleg lehet, és a Bacaut kísérte kamera, tehát arrafelé valahol :)

 3. Egyébként a Honvéd alkalmazottai menjenek a retekbe!
  Ha TE, önszorgalomból le tudod vadászni ezeket a videókat, akkor innentől csak AKARAT kérdése lenne, hogy ezt a Honvéd emberei is megtegyék, és feltegyék a honlapjukra.
  De úgy látszik, ott nem elhivatott emberek dolgoznak. Ők csak azért vannak ott/mennek be dolgozni, hogy hó végén megkapják a fizetésüket.
  Ilyen emberekkel nem lehet sikeres a klub sem.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.