bevallom

bevallom, én is mancsóztam mancsó becserélésekor, mancsó szinte minden labdaérintése után és helyett. mancsóztam akkor is, amikor sárgát kapott, és mancsóztam akkor is, amikor az öltözőfolyosó felé indult. mancsóztam, mert mancsózni kellett.

fát lehet vágni a hátamon, ha a kispestről van szó. személyes hitelemet sutba dobva, vendéget is vittem a csepeli kényszerlakhelyünkre, hadd lássa a sopron elleni szenvedést, és még néhányat. sok mindent el tudok fogadni.

rossiért egyenesen rajongok. komolyan. rég volt olyan, hogy valakit ennyire kérdés nélkül, miközben ezerféle dologban feltehetném magamnak: komolyan? komolyan! szemellenzős vagyok, mert szemellenzős akarok lenni. tudom, így majd könnyebb lesz nekem.

én még testardit is védtem. szeptemberig. szeptember elejéig.

mancsót azonban nem fogom. hore remek volt supi alatt, játszott mindig néhány percet, majd még néhányabbat, sebaj. mancsó viszont minek.

ahol mancsóznak ott mancsó legyek? NEM!

nem gyűlöllek mancsó, de nem is szeretlek. sajnállak inkább, és rajtad keresztül magunkat.

“bevallom” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. jut eszembe, most , hogy Délczeget kirúgták paksról.
    mivel elméletileg kölcsönbe van, akkor visszajön?
    biztos kell ez nekünk?

    1. Ha már visszaküldik, cserébe kölcsön adhatnánk nekik most Mancsót pár hónapra. Mondjuk a szerződése végéig. Tudom, hogy Pakson nem jöhet szóba elvileg idegenlégiós, de egy ekkora lehetőségnél talán mégis elbizonytalanodnának… :)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.