Mastodon

Elő a popcornt: csodálatos, ahogy kezd túlcsordulni a szar a biliből

mj_popcorn

Öveket becsatolni sporttársak, ha harmatosan is, de elkezdődött a biliborogatás a Honvéd jelenlegi működéséről. Korábbi edzőink Cordelláról (haveroknak csak Cor$$$), a kispesti közállapotokról.

Reggel Csábi Józsi értetlenkedik a Digisport Reggeli Start című műsorában Cordella játékospolitikáján, valamint meséli el, hogy milyen koncepciót álmodott meg a Kispestnek. Érdemes meghallgatni, mert utóbbival elég durván tudunk azonosulni.

Vele párhuzamosan a Nemzeti Sport Onlineon egy másik korábbi edzőnk, Supka nyilatkozik, szintén Cordelláról. A legjobb mondatok:

“(…) Ennek az embernek nem ezek voltak az első, magyar edzőket szidó és gyalázó mondatai. Cordella egy szalmát sem tett keresztbe a klubért, olykor a belga harmad- és negyedosztályból hozott futballistákat Kispestre akkor is, amikor én a Bozsik-stadionban dolgoztam.”

(…)

“Cordella eredetileg azért jött a klubhoz, hogy az utánpótlásból több labdarúgót is kivisz külföldre, nos, úgy tűnik, mára teljesen érdemtelenül odáig jutott, hogy ő mondja meg, ki legyen az edző… Borzalmas, hogy olyan ember alkothat véleményt, aki semmit nem tett a magyar futballért, sőt leginkább csak ártott. S ez az ember sorsokról dönthet a klubnál.”

Még! Még! MÉG! MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!!!

cheering_minionsJajj, bárcsak blogolna ma a tulajdonos is. Vajon mi lesz benne Jocó és Supi? Beteg emberek? Hiteltelen emberek? Feltűnősködni vágyó emberek? Annyira, de annyira izgi. Csodálatos nap eddig.

További érdekességek a témában:

  • itt például én válaszolok a rangado.hu kérdéseire Hemingwayről, Cordelláról, Csábiról, és úgy általában az egészről
  • itt pedig a sportgéza járja kicsit körbe a témát, erős fókusszal a gazdasági bevándorlás és Hemingway azt ellenző szavaira

Valószínűleg egyiket sem teszik ki a NENYI mellé Kispesten.


Délutáni frissítés a nem megmondtuk jegyében: Cordella távozik!

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||