Mastodon

Totális káosz

imagesCA23YV6B

Gyerekek, a prog humort kedvelőknek field day van manapság Kispesten. A logikát kedvelőknek kevésbé. Cordella Out. Dikk…

Az elmúlt 4 hónap, és külön annak utolsó 4 napja valami elképesztő.

Ősszel Vierchowod bukik, Papa H. személyesen köt útilaput a talpára, VW szerint Hemy úr műkedvelő, várnánk a “VW elmebeteg” tematikájú blogot, de nem jön, ellenben érkezik Csábi. Cordella az öltözőből is kitiltásra kerül, emberei páriák lesznek, Job, Portilla, Kandia “Farban Túlsúlyos” Traoré távoznak az ősz végén.

Ergo: ismét a fiatalokra építünk, Csábi Jocó, Honvédizmus, új koncepció.

Jön a január, Cordella hol van, hol nincs, gianlucademarzio-val szakmányban íratja a cikkeket, mely szerint már a Crystal Palace keresi, ergo a vesztét érzi? Csábi közben bekeményít a tonnaszám érkező légiósok kapcsán, tényleg vége a Cordella érának?

Nem! Következő szombaton Jocó repül, hétfőn bejelentjük a 9 új ászt. Rossi szerint akár 11 kínaival is kiáll, ha kell. Marco De Possanato, zsoldossereg, új koncepció. Régi-új koncepció? Mi van?

Cordella nyeregben: Csábi jó ember, csak ergya edző.

És még mindig nincs vége!

Ma a derék Fabio is megkapja a klasszik BHFC közleményt. További pályafutásához sok sikert kívánunk!

Mi van itt?

Úgy tűnik a Papa lett tényleg az Elszabadult Hajóágyú maga. Már tegnap pedzegette, hogy egyszemélyben ő a felelős az igazolásokért, mind a kilencért – persze “konzultált szakemberekkel”.

Ma pedig repül a jó Fabio.

Hát mi van itt?

Ahogy a Macska-jaj eskető papja rikoltja a film végén:

Totális káosz!!!

I ♥ Bohócliga. Csak mindez ne nálunk történne :o.