Mastodon

Itt a 2-3 új igazolásunk 9 fős névsora

3majomÍme itt a bizonyíték, hogy Csábinak miért kellett szükségszerűen távoznia. A beígért 2-3 játékos (irányító/támadó középpályás, csatár és esetleg balhátvéd) helyett érkezett összesen kilenc (balszélső, támadó középpályás, csatár négy, balhátvéd kettő, belső védő), ráadásul olyan posztokra is, ahova egyáltalán nem terveztünk igazolni.

Az új igazolások
név poszt kor nemzetiség szerződés
Ontivero, Lucas balszélső 20 argentin fél év kölcsönbe
Meza, Jesus támadó középpályás 29 venezuelai 1,5 év
Koné, Francis csatár 24 togói 3 év
Izazola, David csatár 23 mexikói fél év kölcsönbe
Projic, Josip balhátvéd 27 szerb fél plusz 1 év
Morgan, Jean Pierre balhátvéd 22 francia 3 év
Elez, Josip belső védő 20 horvát fél év kölcsönbe
Palacios, John csatár 26 kolumbiai 3 év
Punosevac, Bratislav csatár 27 szerb 2,5 év

Közülük felkészülési meccsen láthattuk már játszani Morgant, az egyik balhátvédet (kiröhögtök, annyira rossz volt), aki a francia negyedosztályból érkezett(!!!); Mezát, a venezuelai irányítót, aki igazából tetszett is nekünk, csak nem tudjuk mire lesz jó ebben a keretben; Konét, a darabos togói csatárt, akire az Öreg bemondta, hogy tíz gólt lő tavasszal (figyelem, tizenhárom meccsen!); Projicot, a másik balhátvédet, aki ugyan nem mutatott semmi érdemlegeset, de rossz sem volt a Kövesd ellen; valamint Punosevac csatárt, akit eddig egyedüliként már bejelentettek.

Izazola és Elez is pályára lépett már nálunk, de ők csak az NB III-as csapat Telkiben lejátszott edzőmeccsén, így róluk nem tudunk semmit.

Ontiveroról tudtuk, hogy majd jön, láttuk is edzőmeccsen a pálya szélén. Róla alapvetően elhisszük, hogy nem lesz rossz.

Palacios sem meglepetés, mert valamelyik felkészülésin mondta az Öreg, csak úgy odavetve valakinek. Látni még nem láttuk.

Végül két videórészlet, nem is olyan régről. A honvedfc.hu december közepén interjúvolta meg Hemingway tulajdonost:

Csábi Józsi elindult a jó támadófoci irányába

2-3 új játékost igazolunk (…) balhátvédet, ha meg megfelelőt találunk

je_suis_joco
Nem tudok mást hozzátenni, mint újra ezt a képet

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||