Napikispest 2015.03.26.

 • Hattól közönségtalálkozó Csábi Jocóval a Futball Házban.
 • Fél nyolctól GFH vendégeskedik Havas Henriknél a SportKlubon.
 • Bolondok napján, Öcsibácsi szülinapján, április elsején lesz épp 200 napja, hogy nem nyertünk bajnokit. Mivel a Halival csak ötödikén játszunk, a 204 nap már fixen megvan.
 • Amúgy a GFH vs HH műsor címe: A Honvéd újra világhírű lesz

“Napikispest 2015.03.26.” bejegyzéshez 19 hozzászólás

 1. olvastam a Havas Henrik műsör beharangozóját.
  Hemingway tényleg elmebeteg. A csökkenő nézőszámra ilyesmit mondott hogy “aki puskával lövöldözik, az néha véletlenül másokat is eltalál”. Nem normális. Először is nem lövöldözünk puskával senkire–rossz hasonlat!
  Másodszor is ELFOGADHATATLAN, hogy ha akár 1 ember is kint reked a meccsről, a rossz szabályzások miatt.

  1. Mégis mit mondott volna, idén kiesünk 3 év alatt kerülünk vissza, nem lesz új stadion, de igen büszkék vagyunk az elvégzett munkára, meg a jövő fiataljaira, meg arra is, hogy az akadémistáink 15 % végül is (igaz az sem nálunk) beválik. Akiket kintről jöttek, mintha nem a teljesítményük miatt hanem bemondásra szerződtetnénk, legalább is úgy tűnik. Szép riport lett volna. Öröm lett volna hallani az igazságot, de az nem divat, mert egyesek életszínvonalára igen káros. És nem csak a politikusok hazudnak itt. Akinek van valamije, már eleve feltételezhető, hogy hazugságban fogant.
   Nem igazán értenek semmihez, (mikor kopogtat a rendőrség általában ezzel védekeznek) de rettenetesen küzdenek olyanok ellen amik nem, vagy csak foltokban léteznek. Nekik ez a munka, mert megengedjük , hogy “dolgozzanak”. Igaz én csak léhűtésnek hívom.
   Csak azt akartam vázolni milyen “káros” is lenne az igazság.

   1. Ha ugy gondolod( vagy Hemingway ugy gondolja ) hogy az igazságot jobb nem elmondani, mert a nép nem tudja feldolgozni– elfogadom.
    De akkor inkább kussolok. Nem?
    Miért kell folyamatosan hazudni, úgy hogy nem vagy rákényszerítve???

    1. Egyetértünk, de a fontos ember nyilatkozik, mert ha nem nyilatkozna, akkor nem lenne fontos ember.(bár nekem egyik se fontos, mert az önös érdekeik nélkül, minden egyszerűbb lenne)
     Egyébként a nép mindent fel tud dolgozni, csak a féligazságot nehezen, mert az érthetetlen, és egyoldalú, és már majdnem a hazugság.

  2. “ELFOGADHATATLAN, hogy ha akár 1 ember is kint reked a meccsről, a rossz szabályzások miatt”
   Ezzel általánosságban egyet lehet érteni, de a jelenleg MLSZ-szinten körvonalazódó koncepció alapján ez most nem állja meg a helyét. Az MLSZ-nek határozott elképzelése volt, hogy bevezetik a szurkolói kártyát, ezzel együtt komolyabban ellenőrzik a meccsre járók személyazonosságát, valamint megpróbálják kontrollálni a meccseken elhangzó rigmusokat. Na most ez a folyamat alapból eredményez egy nézőszám csökkenést azok körében, akiknek a szurkolói kultúrájával nem összeegyeztethető, hogy pontosan tudják róla hogy kicsoda, és megmondják neki hogy mit kiabálhat és mit nem. Ezeket lehet nevezni azoknak, akikre Hemi hasonlítával élve “lőnek” a puskával. De ott van egy másik csoport, akiket alapból hidegen hagy, hogy van-e kártya vagy lehet-e b*zi mlsz-ezni, de szimpatizál és szolidarít az előző csoporttal, vagy elmegy a kedve a meccsre járástól a lecsökkent szurkolótáborok látványa miatt. Szerintem rájuk értette Hemingway, hogy “másokat is eltalál”.
   Egyelőre úgy néz ki, hogy a szurkolói felháborodás, bojkott hatástalan, mert pontosan ezekkel a hatásokkal az számoltak az MLSZ-nél is a nemzetközi példák alapján. Szóval egyelőre ott tartunk, hogy az történt, amit a szakértők/tanácsadók megjósoltak, csökkent a nézőszám, egyelőre még senki nem fogja a vész harangot kongatni a vezetésnél.

 2. havas-szabó…. 2 önimádó, szánalmas pojáca, akik 1mást licitálják túl a hazugságokban! és úgy riheg-röhög ez a vén barom, mint ha épp nem kiesőhelyen volna a romokban lévő csapatunk.

  1. gondolhatod milyen volt az egész, amikor havas indításnak gratulált a nézőtér megtisztításához…aztán jött szokásos kamu duma a légiósokról, akadémiáról stb.

 3. pls. valaki… Milyen volt a közönségtalálkozó Csábi Jocóval a Futball Házban ?

    1. Ha nem gond, inkább várjuk meg Hanta “hivatalos kommünikéjét” és bízzunk benne, hogy nem egy koloniál konyhabútor vár rá :) – azt gondolom a tegnapi nap fényében így lesz korrekt.

     Számomra óriási élmény volt, 6-kor kezdődött és fél 10-ig tartott!
     Szenzációs volt ez a három és fél óra és nagyon remélem, hogy fogják még úgy hívni a Honvéd edzőjét, hogy Csábi József!

  1. elméletileg lesz róla egy rövid zanza, ha végre összeszerelem a konyhabútort.
   jön a lomtalanítás, addig le kell hordanom a régit :(

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.