Akkor erről ennyit

kép: busport-online.huAkkor erről ennyit: buszoztatás van a Grupiba, a Fradi ellen sem megyek vendégbe.

Egyszerűen elegem van abból, hogy felnőtt magyar állampolgárként, aki adózik, felelős a dolgaiért, gyereket vállalhat, szerződéseket köthet, satöbbi, szóval nem dönthetek úgy, hogy saját felelősségemre kimegyek egy meccsre, mert azt mondja a rendőrség, hogy a biztonságom érdekében inkább összeterelnek, felvezetnek.

Persze, indokolt esetben és méltányos mértékben elfogadom az ún. alapjogok korlátozását, de tényleg annak számít egy Fradi-Kispest 2015-ben? Vagy ha igen, akkor miért nem opcionális?

/// Szurkolói kártya > elővételben megvett, névre szóló jegy > gyülekező > kötelező buszra csak jeggyel > rendőri felvezetés > beléptetés, motozás, etc > kamerarendszerrel megfigyelés folyamatosan > kiléptetés > buszoztatás rendőri felvezetéssel /// 2015 SZABADSÁG

“Akkor erről ennyit” bejegyzéshez 23 hozzászólás

 1. mi is mentünk volna 4-en (3-an ferencvárosban laknak, én kispesten) így természetesen távol maradunk. :(

 2. Ez a 2000 forintos jegyár is szánalmas. elméletileg 1400-nál nem lehetne több ha jól tudom.

 3. Ez lesz az elso meccs amit kihagyok a szezonban, de igy egyszeruen nem vagyok hajlando. Ne terelgessenek primitiv rendorok mint a marhakat.

 4. Ezeket a tájidegeneket kellene már buszoztatni. Otthon érvényesüljenek a sajátjukéval.

 5. én küldtem egy nagyon udvarias levelet az MLSZ-nek és a Fradinak, amiben aziránt érdeklődtem, hogy egész pontosan miért is szolgálja ez a magyar foci és a szurkolók érdekeit ez a lépés – ha kapok választ, akkor megosztom veletek

 6. sírni tudnék komolyan!
  én/mi belementünk, hogy legyünk regisztrálva, mikor meccsre megyünk, tényleg van 300 kamera, ha bármit baromságot csinálok, akkor vállaljam.
  de eeeeeeeeezzz nem elég! félre ne értsetek szívesen megyek Veletek, de basszús nem azért mert kötelező!
  Ráadásul busszal??
  :( :( :(
  ráadásul 17:15 kor indulás? minek ilyen korán? :( :( :( :( :(

  ááááááá!
  Csak amiatt gondolkozom még, hogy megyek, mert el tudtam cserélni a műszakom!

 7. Ez a fradi a hétvégén kemény lesz…….. undorító egy csürhe

  1. egymást követő 2 meccsen nem játszanak 2X ilyen jól… remélem.

  2. azért távolról sem verhetetlenek… ha nem követünk el hibát és mindenki 100 %-ot hoz, nyerhetünk is akár. Főleg, hogy nagy ünnepet csapnak. Mi nyertünk utoljára a régi Albert Stadionban, és mi leszünk az elsők akik beveszik a Grupenszex arénát ;)

 8. Vicc. A feleségemmel mi is fontolgattuk, hogy kimegyünk, de amint kiderült ez a buszozósdi, elálltunk tőle.
  Egy 18.30-kor kezdődő mérkőzésre azért induljak el a város másik végéből 15.30-kor, mert mert mert… VICC!
  Eszetlen barmok. Örülnének inkább, hogy egyáltalán van még, aki kijár, de nem. A maradékot is ott szopatjuk, ahol érjük. Családbarátság – egy család ismét távol marad.

  Reméljük, jól laktak a kupagyőzelemmel és ellenünk nem lesz akkora az elán. Csak ne hozzunk össze egy buta gólt nekik az elején, mert akkor elkezdenek gálázni, oszt szevasz…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.