Én nem értem, ő mit keres itt már három éve, de örülök

A kép, amit bármikor szívesen nézünk: farag a szerb favágó, hullik a forgács! (via nb1.hu)
A kép, amit bármikor szívesen nézünk: farag a szerb favágó, hullik a forgács! (via nb1.hu)

A honlap örömmel értesít mindenkit, hogy Ignja papával hosszabbítottunk egy csöppnyi évet. Nem sok, de egy azonnal távozásnál mindenképpen több!

Igazából, ahogy a címben is írom, én ezt nem értem, hogy ő még hogyhogy itt, de ez a mostani szitu a kispesti 10-ből egy, azaz a 10 Honvéd-közeli eseményből az az átlagban egy darab, aminek örülni lehet.

(Amúgy én örülök Kambernak és Lovricsnak is, mindkettő remek kispadhosszabbító tag lenne egy szebb és jobb világban, csak hát ugye mostanság arról volt szó, és ezt amúgy látjuk is 2 éve, hogy ide egy klasszis csatár kéne, egy új Sasu-szerűség, meg egy szervező arc. Ja, meg belső védő, de ezt most egyelőre megoldottuk. Viszont az első két említett posztot nem).

Mindegy, lényeg a lényeg, Ignja még marad egy picit, és ez azért megnyugtató hír, a kopter cacaki hentes az idény 2/3-ában átlagban remekül teljesít, csípjük is az orcáját, és nem kell megint (egyelőre) fél-egy évig vadászni az új szmiljára (a kisbetű nemecseki büntetés) középütt.

Szóval remek hír, Ignja távozás egyelőre halasztva, csak tényleg azt nem értem: egy ilyen kaliberű középső védő mi a péket keres még nálunk, hogyhogy nem vitte még a Dió, a Fradi vagy a Vidi, esetleg a “nemannyiradrágadeazértitthonbefutottspíler” kategóriában szakos Loki.

Tényleg nem értem :)

“Én nem értem, ő mit keres itt már három éve, de örülök” bejegyzéshez 22 hozzászólás

 1. Pontosan tudod, hogy mennyire örülök Ignjának, viszont az is van, hogy kicsit elgondolkodva és lekövetve a publikussá tett életeseményeit, az is lehet, tetszik neki a budapesti kényelem, nem feltétlen akar innen továbblépni. Persze az is fura, hogy nem hívják, ami ugyebár nagy valószínűséggel nem jelent mást, mint hogy pont annyit nem tesz még bele (amennyit egyébként kisujjból tudna), hogy már vigyék. Pontosan tudja tudja a szintet ami nálunk még elég, de máshova – a bizonytalanba – már nem kell, vagy kockázatosan kellene.
  A lényeg, hogy valami ilyesmitől félek, de amíg ezt a minimumnak nevezett dolgot hozza nálunk, addig _vele_ nincs semmi baj, legfeljebb húzom a számat, hogy tudna jóval többet is.

 2. Ugye, azért ezt is említsük meg, mikor Hemibát elemezzük, hogy a tavalyi keretből azok a légiósok, akiket itt legalább néha dícsérni szoktunk, még mind nálunk vannak. (mondjuk én inkább tartottam volna meg Puno-t, mint King-et, de ez már az én bajom, meg nyilván Rossi tudta, hogy inkább jobbhátvéd kell neki, mint csatár). Ha Godoy párezer kilóméterrel közelebb akar költözni az otthonához, azzal nem igazán lehet mit kezdeni, azt hiszem a bizalmat megkapta tavasszal, és tudja, hogy Rossi és Hemibá is számítana rá.

 3. Én, a Bárkitcsakkemenestne Csapatkapitánynak Mozgalom vezetője, támogatásomat fejezem ki felétek! :)

 4. Pedig egyszerű. Gyerekkori álma, hogy MACRON mezben játszhasson. A többi csak találgatás.

 5. Én nem érzem annyira nagy spilernek, de jelen helyzetünkben egyértelmű erősítés.

  1. ha minden poszton ilyen minőségű emberünk lenne, mint IGNJA, akkor nyugodtan hátradőlhetnénk…

 6. én meg azt nem értem mi a faxnak kell nekünk annyira 1 bal védő, amikor középen Lovric is megteszi ? és amikor olyan kapusunk van, aki a hangulatember mintapéldánya ?(és sajnos régóta rossz hangulata van és nem szeret/tud kijönni a ketrecből) és persze kíváncsian várom ki lesz az “minőségi magyar csatár” ! a külhoni, az tuti vmi hulladék feka a szegedi állomásról…

  1. Pont ezek fortyogtak bennem is. Hihetetlen hogy évek óta semmi konkurencia nincsen kapus poszton.

  2. Így kell ezt csinálni, a külvilágot minek belekeverni. Csak megzavarnánk őket. Szóval, csak a hőség, a többi az lónyál. Látom az egy helyben toporgás nagyszerűen megy, igaz ebben eddig sem volt hiány. Kezdetnek úgy meg csapjuk a Vidit, hogy attól kódúnak. Ha meg nem, hát nem, de én ilyenkor mindig optimista vagyok.
   Egy kis időre jár nekünk is.

 7. Huh, baromi jók lehetünk, mert Senec már ki se mert ellenünk állni.
  Persze azzal magyarázzák, hogy rossz volt az idő.

 8. Ignja nélkül nincs védelem! Főleg ha a jelenlegi állományt nézzük!
  De nem is hátul van nagy gond! 1 hét és indul a bajnokság! Jön a VIDI! Ha ezen a héten egy kész gólvágót nem sikerül igazolni, aki képes a VIDI védelmét is megkeverni, kár is nekimenni a bajnokságnak! A balhátvéd poszt ideig-óráig megoldható. A középpálya sem annyira gáz, bár szervező FELTÉTLENÜL kellene hosszú évek óta. Ja és még el nem felejtem a LÉGIÓS szabály miatt LOVRICS és KAMBER honosítása SOS! Én KRISTI-nek, DAUD-nak, PANTOVICS-nak, Bobál Gerinek már most megköszönném!

  1. Van igazad! Vécsei, Hidi, Holender. Talán Gazdag és Kamber. Nem ideális. Én pl. Nagy G-t sosem bírtam. Ihrig, Csábi sem szint. Godoy tutti megy, bár Ő sem volt egy megváltó. De góllövőnk egyáltalán nincs! YOULA! Csak Ő egyedül? Vagy Prosser, Vernes, Erdélyi hármas? Max. NBII-ig megoldás! Hát igen mennyit dobna most rajtunk egy Lanza+Martinez páros!

  2. Nem a nemzetisége miatt! De min. még 1/2 tucat töltelék játékos van a keretben, akik nem ütik meg a szintet. Fölösleges Őket tartani, fizetni! Ezeknek az eladásából nem lesz később sem “komoly” bevétele a klubnak. Ha takarítás van akkor, legyen az alapos. Inkább legyen kisebb a keret. Értelmetlen tartani vagy egy tucat játékost padkoptatás címszó alatt. A jelenlegiéknél csak jobbakat kell igazolni! Keveset, de jobbat, folyamatosan! Csak ez az út járható!

   1. Igen! VOLT! Ilyen voltokkal van tele a honi labdarúgás! Amúgy nekem nem rémlik! De ez nem is számít! Nincs idő ezekkel kísérletezni! Meg túl sok pénzbe is kerül a semmi! BOBÁL Geri dettó! El kell Őket adni, hátha egy másik kultúrában, közegben viszik még valamire!

 9. Esetleges kiszemeltekről van valakinek híre (belső infó)? Mert ez a nagy csend egyrészt számomra idegesítő, másrészt az idő haladtával megerősíti bennem azt az érzést, hogy a bajnokság kezdetéig itt már lókaki sem lesz.

 10. Nem értem ezt a balhátvéd keresést. Baráth mögé? Tudom, hogy ő eredetileg jobb hátvéd, meg alkalmazható belső védőként is, de eddig bal oldalon nyújtotta a legjobbat.
  Jobb hátvédbe meg ott van King és Botka, őket jó lenne valahogy egyszerre pályára rakni.
  Középhátvédben Lovric sztem gyenge láncszem.. Ő is inkább jobbhátvédben volt jó, oda viszont hárman is jobbak lennének nála. Rendszeresen meg fogják forgatni a földön..
  Kamberre kíváncsi leszek, sztem ő jó lesz!
  A csatárposzt tűnik tényleg vékonynak, Youla mellett hiába van ott Vernes, Bobál, Erdélyi, nem tudom tudják-e majd szállítani a gólokat. Youlának is volt egy eléggé beragadt időszaka, jó lenne, ha ez ismét eljön, akkor lenne egy valós alternatíva. Remélem vmelyik fiatal tud bizonyatani vagy tényleg jön egy igazi csatár.
  Kemenes kapcsán leírtakkal én is egyetértek, kellene mellé vki!

  Összességében amiatt látom én kevésbé borúsnak a helyzetet, mert tavasszal a legtöbb meccsen partiban voltunk és Rossi valahogy hozta a stabilitást a csapatnak. Godoy és Elez kiesése fájdalmas, – remélem előbbi valahogy mégis marad, – de talán pótolhatóak.

  Vki megy az ankétra? Jó lenne, ha ezek a témák vhogy előjönnének:
  – Egy Blikkes cikk alapján az MTVA-n lesz az összes (fordulónkénti 2 meccs) + az összefoglaló – ez miért jó? Ha a Sport TV is egyéb tartalmat fog adni, akkor tovább csökken majd a magyar meccsek nézettsége, hiszen több lesz az egyidejű alternatíva (jelenleg 10 sportcsatorna van.) A két élőben adott meccsen felüli másik 4-et legalább felvételről vmikor leadja majd az M4? Én elég sok meccset csak utólag tudtam felvételről megnézni, ami még mindig sokkal jobb, mint egy valaki szájíze szerint összerakott összefoglalót kapni! Honlapon várható, hogy elérhetőek lesznek a meccsek teljes terjedelemben ill. összefoglaló szinten? (Néhány meccs kikerült már eddig is, de nem tudom ez rendszeres-e) Vagy erre ott van az MLSZ Youtube csatornája?
  – Stadion témában mi a helyzet? Ha az MTK nem nálunk játszik, akkor mi az akadálya, hogy elkezdjék a Bozsik felújítását is? (Tudom, nincs elég stadion, de ha elkezdenék a felújítást, nekem még a Fradi pálya is beleférne, csak haladjunk!)
  – Utánpótlásbázissal mi a helyzet?
  – Szurkolói kártya visszavonástól mit vár Hemi/MLSZ- ez a valós megoldás? (egyébként az ultráink mondtak erre már vmit?
  – Van vmi terv a nézőszám növelésére vagy ebbe beletörődtek és reménykednek, hogy majd a jobb eredményekre többen jönnek ki?

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.