Ha lesz élőzésünk a mai ankétról, akkor az itt lesz


“Ha lesz élőzésünk a mai ankétról, akkor az itt lesz” bejegyzéshez 37 hozzászólás

 1. ” egy kolumbiai csatár Venezuelából…” annyira jellemző…. :( b.zd meg szabó… minek kell neked a Honvéd ??

 2. Csatárnak ott van Nemanja Andric,b.hátvédnek Hidvégi,szabad még Cukic,aki nagyon jó és Sándor György.

  Godoyt kérdezzétek meg,mi van vele ?
  Kozma R.,Kapacina Valér,Czár R. mi lesz velük ?

    1. Ezzel egyetértek, főleg azért mert pár éve nem kevés pénzt kínált az öreg Hidvéginek… Pénzéhes kis faszfityma, pont mint a “nagy vándor” Szakály Dénes… egy szint, képzett, jó képességű futbalisták, de ilyenből már volt itt egy Ivancsicska… nem kell!

 3. “az mlsz-szel nekem kiváló a kapcsolatom, sőt még annál is jobb” :))))
  “a Bozsik stadionból jelenleg egyetlen ember sincs kitiltva” :)))))))
  “itt nem a kártya a probléma, itt van egy szurkolói réteg, aki engem nem szeret”
  “A bajnokságnak mindenképp ezzel a kerettel futunk neki, de még jöhetnek erősítések, akik folyamatosan épülhetnek be.”

  ilyenek után még bárki gondolja, hogy komolyan lehet venni ezt az embert ?

 4. Köszi a közvetítést. Bár nem lettünk sokkal okosabbak…
  Micsoda pazar vendéglátás. :) Finom volt az aprósütemény?

 5. “A bajnokságnak mindenképp ezzel a kerettel futunk neki, de még jöhetnek erosítések, akik folyamatosan épülhetnek be.” Veszélyes mondat. Azt hiszem volt már belőle elég szívás, hogy az erősítés a bajnokság első negyedében, harmadában érkezett, és mire beépült, már egy csomó fordulót elbukott a csapat… :(

 6. A honlapon most jelent meg a keret.Nincs benne Kristi Marku ,Fejes J. ,Daub A., Bobál Gergely , Pantovic N. , Lőrinczy , GODOY , Kozma R. , Kapacina V. , Czár R.

  1. HÁLA ISTENNEK!!! ÉN MÉG CSÁBI, IHRIG és VERNES részvételét is megköszönném!!!

   1. Akkor olyan szűk keretünk lenne, ami az első sérüléshullám után csinálna egy 7-8 mérkőzéses vereségszériát… :(

 7. Hát ha ez a keret akkor készülhetünk az nb2be vernestöl ihrigtöl várjuk a gólokat ? Bár azt már elértük hogy mindössze 4 légios van a keretben. Csodás csapat vagyunk.

  1. Nem lenne ezzel a kerettel sok baj, ha CSÁBI, IHRIG és VERNES helyett minőségit tudnánk igazolni. A többi nem rossz! De legalább végre most lecsupaszították a keretet és megszabadultunk a sok felesleges légiós és hazai “tálentumtól”! Ha ez a hármas cserélhető lenne minőségire, most aláírnám az 1-6-ot, főleg a Szuperkupa és az EL meccsek tükrében!

 8. mégmielőtt:
  a meccset az orosz groznij szervezte, ők kötötték le, ők cseszték el, hogy késve(!!!) nyújtották be az engedélykérelmet. az osztrák szövetség meg vaskalapos volt. van ilyen.
  itt speciel mi teljesen vétlen fél vagyunk, az oroszok költségén lettünk volna vendég ausztriában.

 9. ha lenne 5, a maga területén feleannyira jó játékosunk, amilyen a technikai vezetőnk, akkor a BL-csoportkörre tervezgethetnénk a túrákat

  1. b.meg még hogy ÉS….hol az a VAGY…? :) esélytelen!! főleg az utolsó pillanatra hagyva :(

    1. értlek, de ez a durva hogy a 3ból még 1 is esélytelen… :/ még Dani is esélytelen, pedig nem nemzetközi ászról beszélünk… az öreg 1 Laczkót nem tudott/akart megszerezni…

     1. Danipaci a Transfermarkt szerint jelenleg 1,2millió Euro-t ér. Ez éppen annyi, mint a Mi három legértékesebb játékosunk összesen.

  2. A Transfermarkt adatai szerint ezek hárman jelenleg annyit érnek, mint a jelenlegi keretünk összértékének fele. :)))

  3. Nem látod valami reálisan a dolgokat..

   Lanzának még 2 éves szerződése van Perugiában (olasz-B),amúgy sem az a külföldre szerződő tipus,a Honvédos 4 hónapján kívül (amikor otthon forró volt a talaj) csak olasz csapata volt,ráadásul azóta már 3 gyerekes családapa is lett,aligha mozdul ki Itáliából.

   Daniló tavasszal szerződött egy gazdag Kazahsztáni csapathoz,legalább 20 ezer eurót keres havonta.

   Martineznek még 1 éves szerződése van a Haladásnál,amúgy is már külföldre vágyik.

 10. Két esélyes.

  Vagy bent maradunk, vagy nem.
  Inkább az aggaszt, hogy köze se lesz a focihoz a produktumunk. Űzünk, zavarunk, rohangálunk, 30-ról szétlőjük az ionoszférát, csak a kaput nem találjuk el max. véletlenül. Nincsenek kételyeim, Ők már bizonyították.

 11. Nem tudom. Ennek az átigazolási időszaknak eddig elég vegyes a hozadéka. Egyfelől örülök, hogy sikerült az összes olyan külföldit elküldeni (Mezát és Elezt azért bánom egy kicsit), akik nem igazán váltak be (mondjuk kellett hozzá az MLSZ új szabályozása is), további örvendetes dolog, hogy sikerült az értékeinket megtartani illetve hosszabbítani. Viszont a visszatérők és az igazolt játékosok számával és minőségével nem igazán vagyok elégedett. Kamber, Lovrics, Vernes kétségtelen erősítés, legalábbis velük nem gyengültünk. Bobál Dávidtól olyan kiegyensúlyozott védőmunkát remélek, mint amit Botka is mutatott, vagyis őt is a jók közé sorolom. Erdélyi, Bobál Gergő viszont kicsit az a kategória, amit az afrikai igazolásoknál szoktam érezni. Vagyis erősen kétséges, hogy csak a padot fogják koptatni. Göblyös, Vajda, Erdős esetébe pedig úgy érzem, hogy nekik inkább csak amolyan felhozó szezon lesz, független attól, hogy pl. Göblyösnek nagyon meggyőző volt a játéka az utolsó fordulóban. Igazából én is úgy látom, hogy egy gólerős csatár és egy irányító szellemű középpályás jól jönne. Illetve Kemenesnek kijárni egy komoly konkurencia, mert tavaly (főleg a bajnokság elején) elég sok gólt lehetett a számlájára írni. Kieséstől azért nem félek, hisz ez a Csapat már 2-3 éve együtt van, inkább attól félek, hogy rövid lesz a kispad és egy komolyabb sérülés (eltiltási) hullám újra komoly próblémákat okozhat.

  Egyébként most akkor jól értelmezem, hogy az mtk, független attól hogy az első fordulóban kiesett a nemzetközi kupából, az egész bajnokság alatt 10/5 szabály szerint játszhat??? Mert ennek a szabálynak a diszkriminatív jellege igazából ebben az esetben domborodík ki!! :(

 12. Nagy sz@r lesz Ignja Lovrics King kezd majd, elöl ki lesz Youla? Holender? Nem! Tehát csatár légiós nem lesz! Ja és Kamber hogy kezd majd? Röhej az egész…. 9 csapat agyonver…

  1. Holender már vagy egy éve magyar állampolgár is (amúgy is saját nevelésűként sem lenne légiósnak számolva).
   Lovricnak magyar a felesége több éve,Kamber is közel van a magyar állampolgársághoz.

   Így megvan az esélye,hogy King,Ignja,Lovric,Kamber és Youla is egyszerre legyen a kezdőcsapatban.

 13. Filkor után Radó is Újpestre tart. Milyen érdekes, tavaly még majdnem megszűntek. Azt hiszem most már csak egy dologban vagyunk “versenyképesek”: miénk a négy közül az egyik nyereségesen működő klub. Ha nem marad más, örüljünk ennek.

  1. Nem az első keretre gondolnak a cikkben, az akadémiai korosztályra (14-18 év).

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.