Hivatalos: Vécsei @ Bologna

vecsei_balint_vs_kecskemet
Azért az ilyen mozdulatok hiányozni fognak

Sok sikert, Báló!

/// Megjegyzem, nálam Vécsei állt a legközelebb ahhoz karakterben, akiből kinéztem, hogy egyszer akár kispesti ikon is lehetne. Manapság azonban a magyar futball nem erről szól, így tényleg csak a legjobbakat tudom kívánni.

/// A bejelentés a honvedfc.hu-n.

 • photon

  Eszméletlen volt látni (és nézni), hogy mennyit fejlődött az elmúlt években játéktudásban, kondícióban (ilyen szempontból Hidi a másik nagy kedvencem).
  Remélem, hogy összejön neki a Serie A, meg minden, amiről álmodik!

 • Balázs Németh

  Már az első meccsén látszott, hogy belőle lehet valaki és ő a legtehetségesebb az akadémia azon korosztályának. Az előző szezonja nem volt a legjobb, de remélem feljavul és be tud majd kerülni a Bologna első csapatába. Sok sikert Bálint, remélem látunk még Kispest mezben ;)

 • Lassie Tizenkilenc

  Én azon táborba tartozom aki nem sajnálja hogy elment. Nem volt rossz futballista de sokkal nagyobb tehetségnel volt kikiáltva mint amennyit tudott. Hirtelen nem is emlékszem 3 meccsre amit ő nyert meg nekünk. Az utolsó idényben lomha volt,darabos, alig birt megfordulni. Idén még Nb1es mércével is hihetetlen gyenge volt. Remélhük Bolognában kivirágzik.Ami számunkra jó: megnyilok egyújabb hely egy akadémistának a csapatbakerülésre. Egy jól felépitett Lőrinczyt sokkal pengébbnek tartok

 • Sok sikert Balint! Szerintem a leheto legjobb dontest hozta. 7 evet lehuzott Kispesten, lejatszott ~100 NB1-es meccset es felnott valogatotta valt – meg ha nem is lett rendszeres kerettag.

  22 eves, most meg van lehetosege egy nemzetkozi karrierre. Nem tudom, hogy mennyire jo dontes Olaszorszag, de talan a Serie C-bol ki fog tudni emelkedni, megtanulja a nyelvet es jovore mar ott lehet az elso csapat kozeleben. Meg egyszer sok sikert es koszonjuk az elmult eveket!

  • VirágPeti

   A válogatottságra keresztet vethet most már. Ahová ment, ott nem lesz szem előtt, a válogatott közelébe sem fog kerülni, sajnos.

   • Realisan nezve az utobbi 1-1.5 evet, a kozelebe nem jart a valogatottsagnak itthon sem. Most meg van arra, hogy 1-2 evet a tanulasra, fejlodesre szanjon. Szerintem sokkal konnyebb 22 evesen kimenni es karriert epiteni, mint 27-28 evesen. De ez persze csak a szemelyes velemenyem, majd az ido eldonti. En mindenesetre drukkolni fogok..

 • VirágPeti

  Nekem ne mondja senki, hogy egy olasz harmadosztály (Lecce), nívósabb mint a magyar első! egyszerűen nem hiszem el. és azt sem, hogy focistaként feltétlenül arra kell törekednie egy fiatalnak, hogy külföldre kerüljön. Van itthon is élet, itthon is osztanak fizetést, itt is lehet boldogulni. Szerintem rosszul döntött, a fejlődését labdarúgóként ez nem fogja szolgálni. Világot lát legfeljebb és ennyi. Ettől függetlenül sok sikert.

  • belos

   Nyilván hosszútávon az a cél, hogy a Bologna keretébe kerüljön. 22 éves, ha fejlődni akar, muszáj váltani, jó döntés volt a karrierje szempontjából.
   Sok sikert Bálint és köszönünk mindent! Remélem ha egyszer visszajössz, hozzánk jössz CSAK!

  • A69W

   ugyanezt fejtegettem az előzőekben, nekem is az olasz C-vel van a legnagyobb bajom :(

  • Csaba Horváth

   Ha nem azt a gyengus focit játsza ott, amit az utóbbi időben itthon, akkor szerintem van esélye, hogy 1-2 éven belül komolyabb csapatnál is megforduljon. A Lecce erősség szempontjából most a C1 liga felső részében van, nem tudom, hogy a bajnokság meddig tart, hány csapat jut fel, de ha következő évben tényleg feljutna a B ligába, akkor lehet a Bologna is nívósabb csapatnak adná kölcsön. Ez csak Vécsein múlik.
   Az hogy külföldre – Olaszországba – eljutott, az az MFA-nak is jó, mert sokkal motiváltabbak lesznek a fiatalok, ha látják, hogy van továbblépési lehetőség. Vécsei szerintem már fejben nem a Kispestbe játszott….és ha ez így van, akkor inkább jöjjön helyette egy olyan, aki odateszi magát a Csapatért.
   Ettől független nagy kedvenc volt, mert kiegyensúlyozott játékot mutatott….sok sikert Neki!! :)

   • István Hereb

    Sajnos az utóbbi időben kirgyensúlyozottan gyengét… De azért összességében örülnék még sok Vécsei-szintű MFA játékosnak.

  • photon

   a Serie A-s megfigyelők hétről-hétre nem Békéscsabára és Felcsútra járnak meccset nézni. de nem is a Bozsikba… 22 éves, jót tesz neki a környezetváltozás, és ha be tud illeszkedni, még bármi lehet. ha nem jön össze, akkor várja az itthoni élet és boldogulás.
   És azért azt se felejtsük el, hogy az esetek 90%-ban a külföldre igazolók befuccsolnak: tehát mégis komoly erőpróba lehet az olasz, német stb. másod- és harmadosztály.

  • National Hiphop

   “Van itthon is élet” – hajjaj, de még mekkora! Pont időben megy el, így még kihozhat vmit magából.

 • Vércsoport: XIX+

  Van baj a ződsportnál…

  • Vércsoport: XIX+

   most kaptak észbe

 • riszpektes balint interju a hoinvedfc-n:
  http://honvedfc.hu/hirek/kispestrol-italiaba/2015-08-18

 • Kicsipest

  “Remélem hosszú pályafutás vár rám külföldön, de ha egyszer majd visszatérek, a Honvédhoz jövök vissza, a Kispest nagyon a szívemhez nőtt.”
  Jöhet Vadócz!

 • FAN

  Vécsei valóban nem rossz játékos, de az utóbbi 1-1,5 éveben nem nyújtott kimagaslót. Sérült is volt és beleszürkült a közegbe. Sok sikert a további pályafutásához!

  Ami az igazi PROBLÉMA, hogy a középső sorunk gyengült, hiszen stabil kezdő szint csak HIDI, NAGY és KAMBER. CSÁBI és GAZDAG esetleg csere, GÖBLYÖS pedig még az sem.

  Elől a stabil kezdő szintet csak GYULA, HOLENDER üti meg! PROSSER csere. ERDÉLYI menni fog! IHRIG-FARKAS NBIII-as szint DÉLCEG ÉS VERNES? ÉN MÁR MEGMUTATTAM VOLNA NEKIK A KIJÁRATOT!!! Délceg képesség=0 Vernes hozáállás=0
  Újpest, Debrecen 4 pont! Nagyrészt nekik köszönhető!

  A fentiek szerint 1 csatárral nem leszünk sokkal beljebb! Középre is kell igazolni a kezdőbe! SŐT 2 csatár kell mert a pad nem rövid, hanem nincs is! Aztán már most kell gondolkodni IGNJA pótlásáról és kapus is kell!

  • Escape

   A támadó sorodra reagálva :
   -Youla max 60 percet bír
   -Holender erősen hangulat függő
   -Prosser nem ” csere tipusú” játékos. Ha az lesz csak, elmegy

   • FAN

    Prosser nem csere? Láttuk Újpesten!

    • Escape

     Másra gondoltam. Azért volt idézőjelben…
     Most nem a tudásáról beszélek. A mentalitásáról.
     Ő nem az a tipusú jàtekos akinek elég annyi hogy elüldögél a cserepadon. Mindenáron jàtszani akar, ez látszik is rajta ha pályán van. Ha itt nem számítanak rá, elmegy máshová. Lehet hogy egy gyengébb csapathoz ( LOL ) de olyan helyre ahol biztos kezdő.

     • FAN

      Értem! Korrekt! Ha meg így gondolkodik, akkor “ISTEN ÁLDJA”!

 • Vizi Viktor

  Ha ez a forma megmarad nála, akkor 2 éven belül újra itthon lesz. Sok sikert Vécsei!

 • István Hereb

  Örülök a külföldi szerződésének, drukkolok is neki. De az olasz liga emberkereskedelem. Lásd Filkor és társai. Kölcsönadogatják és süllyed lejjebb és lejjebb.
  OFF: A Vidi. Ott volt Mezeygyuri, bajnok lett, kirúgták. Anno nekünk sem szabadott volna a bronzos év után. Aztán most Carillot is, pedig szépen és eredményesen játszottak. Nekik nagy név kellett, hát itt van, egy fehérvári Vierchowod! Öt meccses Casoni… Iszonyú idióták! De legalább jókor voltak rosszak ;-)

  • Sforza

   Egy fiatal folyamatos játéklehetőségre vágyó játékosnak az olasz bajnokság a legrosszabb választás… Fél évente fogják másik harmadosztályú csapatnak odaadni. Komolyan mutassatok nekem egy olyan fiatalunkat, aki jól járt az olasz kirándulással… Filkortól, Tamásig, Ihrig-Farkas, Kovácsik, Gosztonyi, Varga Roland, Simon Ádám, mind-mind-mind rábaszott! Német-holland-belga-lengyel. Ezek a bajnokságok előrelépést jelentenek és van is lehetőség felépíteni magukat akár a fiataloknak, sok jó példa van ezekből a bajnokságokból. De olasz-török bajnokság tuti bukó, meg a nagy tehetségeinknek a nagy angol csapatok tehetséggyárai – oh pardon, akadémiái.

   Ettől függetlenül nagyon sok sikert kívánok Bálónak, remélem megtalálja odakint a jobbik formáját és teljesülnek az álmai!!!

 • belos

  OFF: Botka Endre a bő keretben! :)

 • kgyula

  Szimpatikus játékos, de róla is csak az mondható el, mint az összes többi eddig nb1-es kerettaggá lett akadémistánkról: belőle is tizenkettő egy tucat… Az akadémia képtelen volt kitermelni a nyolc év alatt egyetlen olyan játékost, akinek a teljesítménye miatt járna ki az ember Kispest-meccsre, nem pedig azért mert egy még mindig (ostoba módon és hiábavalóan) reménykedő, reménytelen jámbor lélek.
  El kell fogadni, hogy egy szélhámos ember által tulajdonolt szeretett klubunk végképp a szánalmas. múltnélküli kiscsapatok közé süllyedt, ahonnan nem remélhet kitörést addig, amíg nem lesz a csapatra pénzt áldozni klépes és hajlandó tulajdonosa.
  Addig lehet örvendezni a sajhátnevelésű játékosok csapatba építésén, hogy milyen remek belső védő munkát végez az ifjú akadémista (miközben 5 meccsen 8 gólt kaptunk), de inkább azon kéne, hogy van öt pont előnyünk a Békéscsabával szemben. És persze remélni, hogy lesz még egy másik csapat is, amellyel szemben van esélyünk a bentmaradásra. Mert ne feledjük: minden csapat erősített, kivéve a miénk. Mi gyengültünk egy Elezzel és egy Godoy-jal, akik élcsapatokhoz .

  • gohome

   Kedves Gyula!5 meccsen 8 gólt kaptunk és ennyit is rúgtunk nincs Gyula helyett senki aki hozzá tudna tenni és megtartani a labdát.Ha nincs elől senki aki megtartja akkor jön a nyomás hátul és előbb vagy utóbb gólt kapunk.Ez nem az akadémisták hibája.Botka és Bobál sem játszik rosszul.Az is igaz hogy a gólt mindig hiba előzi meg de a helyzeteinket be kell rúgni(nem minden ötödiket ).Ez a csapat szerethető és látszik az akarat a fiatalokon-

   • VirágPeti

    Csak pár kérdés, anélkül, hogy az akadémistákat bántani akarnám: csatárokat, vérbeli támadókat nálunk miért nem képeznek? Olyanokat, akik bár fiatalok, csikók még, de már látszik bennük, hogy Youla-helyettesek lehetnek. Van ilyen akadémistánk? Kellene hogy legyen? Ha nincs ilyenünk, nem adja magát a kérdés, hogy pár év alatt miért nem tudtunk ilyet kinevelni?

    • A69W

     Ha lenne a szakmai stábban egy Kozma Misi, egy Kovács Kálmán akinek csak az lenne a feladata, hogy a csatárokkal foglalkozzon, akkor talán lehetne eredmény.
     Teljesen jogos, hogy egyébként nem siekerűlt senkit sem “kitermelni” ebbe a kategóriában.
     Daru (sajnos már elpasszoltuk), Prosser, Erdélyi az olyan kategória szerintem akikből lehet még valami, de azért nem áratna ehhez egy speciális képzés.Szerintem ezekben a srácokban van annyi akaraterő, hogy akár a rendes edzésmunka mellett is bevállalnának ilyen plusz képzést!

     • Escape

      Tudjatok mikor lesz nekünk ” nemzetközi szintű” játékosunk ?????

      Majd ha lesz ilyen edzo pályánk!!!! Nem kell hozza angolul tudni, elég ha megnézed a terepet, a pályákat !!! Na ettől lesz egy klub profi! És ez nem kerul többe mint egy rendes nagypálya. Csak a szakértelem kellene…

      http://www.youtube.com/watch?v=mFxjoSElEeA

      Nem akarom azt észt osztani, de, EZ AZ ELSŐ !!!
      Ez sokkal előrébb való mint egy uj stadion.
      Priviben meg megirnám hogy hogyan kezelik a Honvédnál a “tobbet akaró tehetségeket”…

     • Sanzi

      Na ekkora faszságot se hallottam! Nézd már meg egy Szerb fiatalnak a helyzet/gól arányát, és hasonlítsd hozzá a magyar kollégáit… siralmas eredményt fogsz kapni, pedíg ott aztán tudod mi van? Murva bazdmeg!

     • gohome

      Sajnos az elmúlt 3 évben senkinek nem adták meg a lehetőséget hogy bizonyítson a felnőttek között.Az hogy beállították 10-20 percre amikor vezettünk és nem ment a támadás csak védekeztünk vagy akkor állították be amikor ki voltunk kapva és tőlük vártuk a megváltást.
      Kondás megadta a bizalmat több mérkőzésen Baloghnak az elején sok ziccert kihagyott de meghálálta a bizalmat és beépítette a csapatba.No nálunk ez nem működött és most sem nagyon működik.Ennek nem tudom mi az oka csak sejtem.

 • kgyula

  …igazoltak. Aki nemcsak nézi a futballt, nem gondolhatja komolyan, hogy az amúgy szimpatikus, de nehézkes Lovrics vagy az aktív korból kifelé haladó Kamber legalább pótolná őket, nemhogy minőségileg jobb megoldás lenne.

 • papparam

  Nem értek egyet azokkal a véleményekkel, hogy Vécsei tucat, vagy hogy nem kár érte, mert az utóbbi időben haloványabb volt. Valóban gyengébb formát mutatott, de ez elsősorban a sérüléseknek volt köszönhető és annak, hogy sokszor nem a helyén játszott. De még így is, ha lett volna 3 ilyen formában lévő Vécseink a padon (tehát nem Délczeg, meg Vernes), akkor most 4 ponttal többünk lenne, ebben biztos vagyok. Ráadásul már felszálló ágban volt.

  Komoly veszteség, de persze törvényszerű, hogy így történt. Sok sikert Bálint és ha egyszer úgy gondolod, hogy eleget kerestél kint és már nem a pénz a legfontosabb, fogadd el a Kispest negyed akkora összegről szóló ajánlatát, történjen csoda, ne más magyar csapatba menj!

  • VirágPeti

   Kár Vécseiért, de amíg csípőből az a mentalitás Magyarországon, hogy addig nem vagyok senki, míg külföldre nem igazoltam, mindegy hová, csak külföldre… Amíg egy Bologna/Lecce játékosának lenni nagyobb vonzerő egy fiatal számára, mint a Honvédban játszani… Addig azt hiszem mi csak sóvárogni fogunk egy igazán szerethető csapat után, és csak fejcsóválva és keserű szájjal tűnődhetünk azon, mivé lett gyerekkorunk Honvédja és hol vannak a Garabák, Nagy Antik, Pintér Sanyik, Pisontok utódai.

   • Escape

    Az igazsághoz az is hozza tartozik, hogy abban az időben nem is lehetett külföldre menni.
    Ha olyan könnyen lehetett volna mint most, ki tudja ki maradt volna itt a fent említettek közül

   • Sanzi

    Azt azért elfelejted, hogy a dicső magyar csapatok már nem is szereplnek Európában… azért az olaszok előrébb tartanak (ki nem?)!