Napikispest 2015.10.23.

Kivételesen a tegnapi posztunk alatti kommentekből szemezgetem ki a linkeket, ha valakinek véletlen elkerülte volna a figyelmét. Egészen érdekes dolgok jöttek elő. (Mindig mondom, hogy a közösség ereje bármit képes előkotorni a net legrejtettebb zugaiból is.)

 • Az új akadémiáról:
  • Augusztus 5-én megadták az építési engedélyt.
  • Gajda Péter, Kispest polgármestere október 14-én:
   • “Az alpolgármester elmondta azt is, hogy várhatóan jövő év elején megkezdődhet a Dél-pesti Utánpótlás-nevelési Centrum építése, és a tervek szerint nyárra el is készül a létesítmény, ezután kezdődhet a Bozsik Stadion bontása és újjáépítése.”
 • A tévéközvetítésekről:
  • Nálunk is felkapott a téma, mert valami egészen elképesztő, amit idén sikerült összehozni az MLSZ-MTVA kombójának, és úgy látszik másoknál is kicsapta a biztosítékot. Az újpesti hajrálilák.hu írását tényleg csak ajánlani tudom.
 • John Moses, egykori légiósunk, ma a kupában 16 közé jutó, BLASz egyes Inter edzője a DIGI Sport Reggeli Start c. műsorában járt.

“Napikispest 2015.10.23.” bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. A veretes nevű “Dél-pesti Utánpótlás-nevelési Centrum” elnevezés helyett mennyivel jobban hangzana mondjuk a TICHY LAJOS Labdarúgó Központ ahol a szintén veretes elnevezésű “Magyar Football Akadémia” növendégei pallérozódnának.

  1. “…………A történethez hozzátartozik, hogy a legfelsőbb politikai körökben is befolyásos sporttársak, így például Puskás Ferenc és Bozsik József, megpróbáltak segíteni a bajba jutott labdarúgón. A siralomházban lévő futballista csapattársa, Szusza Ferenc közvetítésével eljuttatott egy papírdarabot “Öcsihez”, amelyen a következő felirat állt: “Halálra vagyok ítélve, mentsetek meg!”, ám az Aranycsapat kapitánya hiába vetette latba minden tekintélyét Farkas Mihálynál, már túl késő volt. A honvédelmi miniszter ugyan megígérte Puskásnak, hogy közbenjár Szűcs ügyében, de a szerencsétlenül járt futballistán az ítéletet időközben végrehajtották……..” http://fociazeletunk.blogspot.hu/2014/09/a-futballistaper-szucs-sandor.html

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.