Napikispest 2016.01.06.

 • ma // tényleg nem történt semmi?
  • emitt volt kis időm valamennyire aktualizálni a kispesti játékosok közösségi oldalait tartalmazó lapunkat. (fejléc // Honvéd @ SN, vagyis social network néven találjátok)
 • évforduló // 17 éve ment el Tichy Lajos, akiről Hemző Károly minden idők egyik legfaszább sportfotóját készítette.
 • Wittrédi // fél plusz egy évre a Zetéhez igazolt. Róla már lemaradtunk.
 • Vizi Viktor

  Kicsit előreszaladtál a dátummal! :-) Különben nekem is furcsa, hogy ma nem jön senki Nagyváradról…

  • az elmúlt napokban rendre 2015-öt írtam (az url-ekben még mindig úgy szerepel), most legalább azt eltaláltam :)

   igen, amúgy fura, magam sem hiszem, hogy a nagyvárad kerete mindössze három főből állt volna.

 • Gabri M

  Wittrédi-ZTE

  • Pelso

   ez mennyire gáz, hogy szabó még 1 hátrányos helyzetű Zetével szemben sem tud alternatívát adni !??
   most komolyan, mi a f@…t keres ez az ember a HONVÉD élén ??!!

   • A69W

    Öregkori hobby lett ez az egész már.

    Egyesek kertészkednek, írják az emlékirataikat, az Öreg meg büszkeségből, saját egójának bizonyításakánt játszadozik az ólomkatonáival klubtulajdonosdit.

    A világ elment mellette.

    Amolyan kisnyugdíjas üzemmódban vadászik a reklám újságokban az akciós csirkefarhát után, de persze az a legjobb biznisz ami ingyen elhozható. (most éppen a kárpátaljai, erdélyi vonal a nyerő, persze megspékelve egy kis szigetszentmiklósi és az egzotikum kedvéért kongói ízekkel)

    Koncepció és realitás már csak emlékkép a dicső multból,………..persze,.ha volt valamikor egyáltalán ilyen az uralkodása alatt……

    Hol van már a 2007-es hó amikor is mint messziről jött embernek hittünk neki, amikor azt nyilatkozta, hogy “el fogunk jutni a Hamburg szintjére, vesz még játékosokat és a következő alkalommal már a Honvéd nyer, mert megerősíti a csapatot”

    Pár oldallal lentebb még hiányoltam Pisontot és társait, hogy miért nem kapnak szerepet a klubnál, de azt kell mondanom, hogy jó nagy marhaságot írtam, inkább örűljenek, hogy ebben az egészben nem kell részt venniük, mert csak statiszták, bábok lennének ebben az abszurd színdarabban, amit Budapest Honvédnak hívnak manapság.

    Ott tartunk, hogy valahol a zalai dombság egyik vadászlesének magányában Kocsárdi klubigazgató most kajánúl röhög a markába és talán így elmélkedik Csank mesterrel:
    “Hoztuk volna a Délczeget Kispestről, de elpasszolták Kisvárdára, azonban Mi akkor is összehozunk egy kispesti csatársort, mégha nem is 100%-osat” – erre lőn pedig létrejött a Daru-Wittrédi csatérkettős a gólok ontása végett!

    • Kun Roland

     Irodalmi magasságokba emelted a kritikát, ezzel tovább növelve kedvenc pletykarovatunk fényét….köszönjük! Sajnos minden szavaddal egyet kell értsek.

     • Escape

      Gyönyörűen, pontosan megfogalmazva leírtad amit én is gondolok.
      “Egyesek kertészkednek, írják az emlékirataikat, az Öreg meg büszkeségből, saját egójának bizonyításakánt játszadozik az ólomkatonáival klubtulajdonosdit.
      A világ elment mellette.”

   • Sanzi

    Elvagytok ti varázsolva, szerintetek, ha egy angol NB3 as focista kap 2 ajánlatot, egyet az Championshipből, egyet a PL ből, akkor nála is csak a pénz dominál??? még azt is bekockáztatom, hogy a PLes csapat is kevesebbet ígérne, mint a champioshippes, hiszen a kockázat is magasabb…

    Magyar futballkurvára nincs szükség!
    Sok sikert neki, a tippmix igazi hazájában!

 • VirágPeti

  Szánalmasan igazolunk eddig, akárki akármit mondhat, ez a véleményem. Mindenki előtt világos mik a hiányposztjaink, de nem sikerül csak hátvédekkel tárgyalásba bocsátkoznunk, meg egy hol-csatár-hol-nem játékost idehozni júliustól. Gratulálok.

 • Kun Roland

  Nem történt semmi…..azért az új kapusunk nyilatkozata elég pikánsra sikeredett :

  http://www.honvedfc.hu/hirek/elso-szamu-akarok-lenni/2016-01-06

  ” – Mennyire jelent kihívást neked a többi kapus?

  – Kemenes Szabolcs a csapatkapitány, azt hiszem, ez eleget mond……..Azért vagyok itt, hogy én legyek az első számú kapus, nem pihenni jöttem ide, keményen fogok dolgozni.”

  Nekem ebből az jön le, hogy önmagát jobb kapusnak tartja, mint Szabit, az egyetlen akadálynak csupán a csk. szerepet tartja. Remélem igaza lesz, nagyon kíváncsi vagyok már a játékára. Szimpatikus, magabiztos fickó.

  • VirágPeti

   Nekem is szimpi a srác :). Sok sikert neki Kispesten!

   • A69W

    Szerintem először lássuk majd éles helyzetben, hogy mire képes :)
    Most van 4 kapusunk a keretben……ennek így nem sok értelme van, de gondolom Horváthot és Vajdát kölcsönadjuk valahová.
    Csábi ezerrel keres kapust Szolnokra, Én örűlnék neki, ha valamelyikük oda kerűlne kölcsönbe!

    • VirágPeti

     Ja, ja, persze, játszani én sem láttam soha. Még az is kiderülhet, hogy egy kutyaütő :). De a nyilatkozat jó volt. Bár nyilatkozatok terén Szabi is a top-on van :). De azért kell az, hogy legyen végre egy vetélytársa. Most ha még állnánk a kupában, simán ki lehetne próbálni az új srácot, Szabi meg védhetne az nb 1-es meccseken. Így gondolom abból a pár edzőmeccsből lesz kénytelen Rossi (és mi is) kialakítani a véleményét. Remélem nem azért hozták, hogy padozzon egész tavasszal.

 • Lassie Tizenkilenc

  Aha nagyon diszkréten odacsomagolt Szabinak az új kapus :) Nyilván megnézett jópár videót az őszi szezonból.Mikor megkérdezték hogy vetélytársainak mi az erőssége akkor Horváthról azt mondta hogy technikás, Szabi erősségének meg csupán azt tartja hogy csapatkapitány :) Egyébként volt már Hidi Patrik is kapitány illetve lehet Kamber Gyuri is ( kora alapján, igazi vezéregyéniség és sose kér cserét, végig a pályán van).
  Ez az új kapus idősebb , rutinosabb az eddigi kapusoknál, nagy darab magabiztos, ez védeni jött ide. És tudja hogy ezt leginkább teljesítményével tudja kivívni, mert Szabi nagyon felült a marketinghullámra.
  Szabit szeretjük, de elfáradt.Le kell ültetni egy fél szezonra a padra, hadd építse újra magát.

 • A69W