Micsoda meglepetés: Kamber hatodszor

kamber_dio_pmFinoman fogalmazva sem voltunk jónak nevezhetők a Dió ellen, mégis képesek voltatok némi pozitívumot felfedezni egy-egy játékosban. Név szerint a szokásos kettesünkben, Bobálban és Kamberban. Úgy látszik ez az idény róluk szól.

Ezúttal Gyuri nyert 6,11 vs. 5,86-os átlaggal. Beszédes adat, hogy a harmadiknak befutott MaxiKing 4,96-ot ért el. Kamber idén hatodszor lett nálatok a meccs legjobbja.

A végeredmény:

Horváth 5 – Botka 4 (Gazdag 4); Bobál 6; Lovric 4; Ingja 4 (Prosser 4); Szilágyi 3 (Ikenne-King 5) – Nagy Geri 4; Hidi 3; Kamber 6 – Vernes 2; Eppel 4 // Rossi 4 // A csapatátlag szintén 4.

“Micsoda meglepetés: Kamber hatodszor” bejegyzéshez 5 hozzászólás

  1. Valami itt nagyon nem stimmel. Hemingway az év elején tartott sajtótájékoztatóján februárra ígérte az utánpótláscentrum építésének megkezdését. Nos, a február gyakorlatilag letelt, és még mindig semmi. A Honvéd facebook oldaláról is levették az új stadion képét, ráadásul a hétfői Digi sportos interjúban Szombathy Pál gondosan ügyelt arra, hogy semmit ne kérdezzen Hemingwaytől az új akadémiáról vagy a stadionról. Jó lenne most már tudni az igazságot! Kemenes Szabi ügyben is szerintem megy a ködösítés. Lehet, hogy nem védett mindig jól, de a szívét-lelkét kitette a pályára, igazi vezéregyéniség volt. Egész más volt a hangulat, ha ő védett. Megjegyzem, sokan, akik most szidják Kemenest, annak idején nagyon örültek, mikor 2016-ig meghosszabbította a szerződését…A mostani kapusoknak valahogy nincs kisugárzásuk. De számomra az volt a legdöbbenetesebb, mikor Hemingway a szezon előtti on-line chaten arra a kérdésre, hogy miért nem megy a csapat edzőtáborba, széttárta a karját, és teátrálisan azt kérdezte: “Emberek, miből?” Könyörgöm, ő a tulajdonos! Ha nincs pénze, ne akarjon klubtulajdonos lenni. Én sem akarok klubtulajdonos lenni, mert ezeknek egy napi bérét sem tudnám kifizetni.

    1. Lehet hogy ugrott a stadion/UP központ projekt? Talán ez az oka Hemingway újkori szabadsagharcos nyilatkozatainak?

    2. Legutóbb már február-márciust mondott, persze attól lehet, hogy nem lesz semmi.

    3. nyilván mehetnénk edzőtáborba, de akkor nem tudnánk megvenni egy jó Kabangut (és régen se tellett volna Portillára, Jobra vagy Sunnyboyra).

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.