• Pingback: Napikispest 2016.05.17. | Zongoracipelő()

 • Sforza
 • Paal

  Néhány gondolat a tegnapi döntőről:
  – Ha pontozásos sportág lenne a foci, akkor a felcsútiak nyerték volna rendes játékidő alapján a döntőt, de szerencsére nem az!
  – Puskás Ultras
  – kinézetre akadémista játékosok voltak a tv közvetítés alapján, nem is tolták rosszul. Sajnáltam, hogy fotelszurkoló maradtam és nem mentem ki Honvédos hangerőnövelőnek
  – ha nem szarakispesteztek volna, akkor méltatlannak tartanám a drapielvételt, de mivel nem a saját csapatukkal foglalkoztak, így erkölcsileg nem tudom elítélni az einstandot
  – A pirókérdés nekem is beugrott azonnal. Ha a Honvéd szurkolói tették volna, akkor biztosan beszennyeztük volna egy utánpótlástorna körítését, így viszont biztosan pozitív elemként lesz említve, (ha egyáltalán megemlítik és nem sunnyogják el)
  – A csapatkapítány srác valóban nagy arc volt a Puskás-Kispest-Hungary, full respect! Az hogy találtak egy enélküli képet, azt már leszarom, ez legyen a legnagyobb örömük. Gondolom ha nem lett volna, akkor photoshoppal megoldották volna! :)

  Azért egy kicsit fájdalmas, hogy felcsúton találtak normális edzői lehetőségeket olyan ikonjaink a 80-as, 90-es évekből mint Vincze Pilu, Szijjártó István vagy Disztl Péter. (Tudom volt Szijjártó Rossi pályaedzője is, de sok arcot hiányolok.)

 • Cha-b