“Akkor meg is van Gyula új csapata?” bejegyzéshez 65 hozzászólás

 1. A képen még Andre Agassit, Lisztes Krisztiánt, és a volt svéd szövetségi kapitányt (nincs időn/kedvem utána járni, talán Lagerback) is láthatjuk. Vagy nem?

 2. Közben hivatalos lett, hogy Gróf Dávid a mienk lett. Továbbra sem értem, hogy miért kellett…

  1. Szerintem Nagytól “további sok sikert kívánva pályafutásához” elköszönünk és Horváth és Gróf fog versenyezni az első számú kapus posztért. Egyikőjök sem egy top kategóriájú kapus, de bizonyosan tudja a döntéshozó (vagy nem) hogy mit-miért cselekszik.

  2. Azért kellett mert Rossi a hosszú idénynek 3 felnőtt kapussal akar nekimenni. Vajdának jobb ha véd egy NB2-es vagy NB3-as csapatban folyamatosan mint padozna (_vagy azt sem!) 3. számú kapusként. Berta még fiatalabb, Vereckei egy vicc, a román kapus tehetségtelen ( Relu, ha még itt van egyáltalán).
   Egyébként a helyzet nem ismeretlen.Elég csak 2010-ig visszamenni időben amikoris volt 2 meghatározó kapusunk : Tóth Iván és Németh Gábor.Mindkettő stabil első számú kapus lehetett volna bárhol…és ekkor hoztak a nyakukra egy harmadik számú kapust…akit úgy hívtak hogy Kemenes Szabolcs…

   1. 3 felnőtt rutinnal bíró kapus nem árt egy NB1-es keretbe.A télen is egyszerre volt sérült Kemenes és Nagy Sanyi,így védhetett aztán Horváth Andris.Ha hasonló helyzet előállna,akkor szerintem a 17 éves Vajdának az NB1 még túl nagy ugrás lenne (ebbe a félévben még az SZTK-ba (nb2) sem fért be a kölcsön féléve alatt).Tehát egy megfelelően képzett és rutinnal is bíró kapus jó hogy jött.
    Főleg ,hogy az sem tudjuk hogy Nagy Sándor státusza milyen.Elégedettek-e vele,ő jól érzi-e magát a Honvédnál (gondolom 1 nb1-es meccsnél többre számított a tavasszal),mivel a családja Kárpátalján maradt,nincs-e honvágya.Egyáltalán meddig szól a szerződése (télen a Honvéd nem hozta nyilvánosságra,a transfermarkt szerint június 30-ig,de ez nem biztos).Szóval az sem biztos,hogy ő egyáltalán marad.

    Vajdának kb.1,5 évig folyamatosan felnőtt mezőnyben kellene védenie,egy NB3-as kölcsön lehetne a megoldás.
    Stoian Relu (20 éves) múlt nyár óta kölcsönben van egy román 2. ligás csapatnál,ahol 20 mérkőzésen védett,hát Vajdánál ő bizony előrébb tart,igaz három évvel idősebb is.

 3. Jelena Richard 4 éves szerződést írt alá Paksra.
  Azt hiszem gratulálni kell azért, hogy igy elkótyavetyéljük (lásd. Daru) az értékeinket. Bizonyosan baromi jól állunk csatár ügyben….
  Mindenesetre az a tanulság a fiatal csataroknak, hogy ha dobbantani akarnak innen produkálni kell a holtszezonban az edzőmeccseken jó pár mérkőzést és akkor már lesz is vevő rájuk.

  1. főleg úgy lehet gratulálni, hogy a következő bajnokságban akkor jár a 3 millió, ha egy 97-es és egy 98-as játékos játszik. Jelena 98-as… Kösz Hemi

   1. A következő bajnokságban (2016-2017) kettő fő 1996-os kell.
    A rákövetkező bajnokságban (2017-2018) kell majd az egy fő 97-es és az egy fő 98-as fiatal.

    98-as születésű fiatal csatár kínálattal még Jelena távozásával is kimondottan jól állunk.A mostani U18-as válogatottban négy csatárunk is ott van,Kamarás,Tömösváry,Bíró Á. és Vajda R.

    1. És közülük kinek van esélye az első csapat közelébe kerülni? :)
     Jelena ott volt, aki látta edzőmeccseken az tudja, hogy egy csiszolatlan gyémántot döntünk ki az ablakon.

     1. A következő bajnokságban kiderül, hogy mennyire csiszolatlan gyémánt. Igazából ez a téma már ki lett tárgyalva. Hemingway nem akart engedni, mert ha enged, akkor a később is lesznek olyanok, akik kivásárlási összeget fognak követelni. Egyébként én is sajnálom, hogy pont egy befejező csatár esetében jött elő ez a dolog, mindentől független jó lett volna tényleg, ha marad a srác…

  2. nem értek veled egyet Jelena esetében!
   Aki ilyen fiatalon kurva, az mindíg is egy kurva marad!
   Ez a véleményem a Jelena ügyről!

   Daruval viszont egyetértek veled!

   1. A mai foci erről szól sajnos. Tetszik nem tetszik egyedűl a pénz az ami meghatároz mindent! A Sikesdik,Pásztor Józsik, Csapó Karcsik, Kozma Misik világa már csak a múlt. A mai keretből szerinted maradna valaki azért, hogy ez a “Honvéd ” és csak itt akarok játszani? Ha bárki kapna egy jobb anyagi ajánlatot és a rendszeres játék lehetőségének ígéretet gondolkodás nélkül dobbantana.

    1. Van azért itt egy Nagy Gergő…, volt egy Vadócz Krisz, (ha visszajön tuti, hohgx nem megy máshova kishazánkban), Hidi…

     1. Ott és akkor Pécsről mindenki menekűlt szerintem….. Kozármisleny, Pécs, MTK voltak Jelena csapatai, Én nem látom úgy továbbra sem, hogy a pénz motiválta volna a klubváltásait, még csak 18 éves…..

      Nálam az nem bűn, hogy mindig jobb helyre a fejlődését szem előtt tartva váltott csapatokat!

      Gondolom ebben a korban nem is Ő, hanem a szülő az aki dönt ezekben a kérdésekben, mivel az apja is benfentes http://kozarmislenyfc.hu/jelena-ricsi-bemutatkozott-az-nb-i-ben.html

      Engem inkább Hemingway újabb önfejűsége ami felháborít, nulla kompromisszumkészség van benne és ennek a tévútjait megtapasztaltuk már rendesen.

  3. Jelena elvesztését én is sajnálom.De ő csak 1 éve volt itt,így nem volt egy elkötelezett honvédos,különben aláírta volna a profi szerződést.Egy feltételhez ragaszkodott a menedzsere,a kivásárlási árhoz,ami nyilván a Honvéd szempontjából túl alacsonyra volt téve.(tehát ez azt is mutatja szerintem,hogy Jelena nem akart hosszú távra a Honvédban maradni,csak egy őt felépítő,felfuttató csapatnak tekintett minket).Például Jelena produkál egy jó félévet a Honvédban,majd mondjuk egy 50 ezer eurós kivásárlási árral,potom áron elviszi a Loki,nagyon nem örültünk volna.

   1. Bentebb lettünk volna 50 ezer euróval így még nagy NULLA a bevételi oldal. Most akkor melyik is a jobb?? Elkötelezett Honvéd os? Eppel az? Dark az? Ez már egy nagyon kivesző fogalom és nagyjából nulla a jelentősége. Kemenes az volt, látjuk mire vitte. Daru az volt és lapát lett a jutalma.

    1. Eppelt,Darkot nem kell belekeverni.

     Az elkötelezett honvédost az olyan saját akadémiánkon nevelkedőekre értettem akik már kaptak profi szerződést nagyon fiatalon.A mostani U19 és az alattiak közül ,vagy 15 srácnak van profi szerződése,a most Puskás-Suzuki kupát nyert U17-ből ugye 8-an már decemberben profi szerződést írtak alá.

     De az elkötelezett honvédosok közé számolhatjuk főleg azokat is ,akik a 4 akadémiás évük után is,már évek óta az NB1-es keretben vannak,úgy hogy közben már többször meg is hosszabbították a szerződésüket. Baráth,Nagy,Vernes,Botka,Hidi,Holender,Prosser és Vécsei is ide tartozik.

   1. Paksi oldal lettünk?Mert én a zöld színért nagyon nem vagyok oda,helyedben törölném ezt a fotós hozzászólást

    1. A gyep is zöld színű és valahogy jobb rajta játszani mint a vörös salakon :)
     Hidd el Én örűltem volna a legjobban, ha olyan képet tehettem volna fel, hogy Gács Pál Úr kezelget Jelenával akin vörös-fekete mez van.
     Egyébként lehet, hogy ez csak egy kamu fotómontázs, mert ugye a “Kispest szurkolók első számú hírforrása” amely csak “tényeket”, megtörtént eseményeket közöl, még nem hozta le a hírt :)

  1. Naon fa@a….
   Ugyanez lesz Jelenaval is!

   Így baromi sok értelme van az Akadémiának, ha ennyire szűk látókörű csatár ügyben Hemingway.
   Daru annak idején Kone (van olyan aki ezt a nevet nem ismeri ) miatt került lapátra!

   Egyebként mikor rúgott Honvéd csatár 17 gólt utoljára az első vagy a másod osztályban

   Komolytalan ez az egész így!

   1. Azért ez még nem jelenti azt, hogy sztár lesz!
    Voltak hasonló példék! Balajti, Lencse, Urbán Gábor… sorolhatnám. Sok sikert neki, legyen válogatott és örüljünk neki majd együtt, de addíg még nagyon hosszú és rögös az út!

  1. Elég gáz a sztory….még Zsolnai kellett volna bele a buliba, Ő is Dabason játszik :)

  1. Hát az!
   Sajnálom nagyon Bálintot! Többre menne idehaza! Legfeljebb kölcsön adnánk Paksra :)
   Magyar játékosnak nem szabad Olaszországba szerződni, ez a nagy tanulság!

 4. Ivancsics közös megegyezéssel távozott Siófokról! Lehet, hogy megvan Kispesten a keresett “10-es”?
  :)
  Elsőre abszurd persze, de Én már nem lepődöm meg semmin ami a Honvedhoz köthető.

  1. most néztem meg az adatlapját,még csak 29 éves,vagyis irányítóként szinte a legjobb korban van + remek szezonja volt 27 meccsen 10 gól és 11 gólpassz

   1. megkomolyodott? Nézz már rá az instájára…
    tipikus magyar Lúzer! Nagy eLLeL!!! NB2 ben akkora sztár (251 néző előtt), hogy övé az egész aranypart :D
    Lúzerből nem lesz szalonna, max paprikajancsi

  1. Sajnos a ZTE nem fog feljutni az nb1-be, elszúrták, hogy Csankot lapátra tették, helyette jön a veretes múlttal rendelkező Pinyő edzette második számú Borsod megyei csókos csapat.
   Ennek értelmében a Loki lefogja igazolni Daru Bencét ebben bizonyos vagyok!

   1. Ezt nehéz volt elszúrni a ZTE-nek,de sikerült.A 17 fordulós ősz után,a tavaszi folytatás előtt a ZTE-nek 7 pont fórja volt a Kövesd előtt,és mivel ősszel sokat volt idegenben a stadionja átépítése miatt,így tavaszi 13 fordulóból 10-szer hazai pályán játszhatott a Zalaegerszeg.ekkora versenyelőnyt elhibázni…

  2. Elvileg mi is le tudnánk igazolni Darut…ja hogy fizetni kéne érte? Vagy most mi a baj? Gólerős, kispesti nevelés, akkor mi a baj?

    1. És? Mi van ha hibáztunk? Mindenki hibázik…viszont lehetne korrigálni egy visszaigazolással…és még csak nem is pados lenne, mert Eppel és Darkon (ha egyáltalán játszani fog) kívül egyáltalán nincs gólerős csatárunk… :(

     1. A klub a tulaj nem hibázik soha:)

      A legnagyobb meglepetés lenne, ha ilyet meglépne Hemingway azt, hogy beismerné ezt a baklövést és visszaigazolná, pénzt adna (!) azért a játékosért, aki már itt volt, kizártnak tartom továbbra is! Teljesen igazad van egyébként csatár ügyben! A klubvezetés szerintem úgy érzi, hogy csatár ügyben itt a Kánaán és a kérdés kipipálva, pedig messze nem ez a helyzet. Mi van ha (ne történjen így) Eppel lesérül, akkor kitől várjuk a gólokat? Egy fantom csatártól, aki még semmit sem tett le az asztalra? Jelena aki még szóba jöhetett volna lapátra került. Úgyhogy a Vernes, Holender, Proszer hármas feladata a gólvágás, de engem ez annyira nem nyugtat meg. Megkapták a lehetőséget a múltban, de állandó és folyamatos gólveszélyt egyikük sem jelentett a kapura, úgyhogy a már fogalommá vált baloldali védő keresése helyett én jobban örülnék egy gólerős csatárnak, aki egyébként hiánycikk a magyar piacon. Ezért is kár, hogy Daruról, Jelenáról ilyen könnyen lemondtunk! Mindkettő igazi “erőcsatár” nagyon jó fizikai felépítéssel amivel kompenzálni lehet sok esetben a rutin hiányát.

      1. Plusz Dark, Bobál G., Constantinescu, Koszta és az új csatár, akit igazolni akarunk!:)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.